![]() |
Prosze o pomoc, wlazłam do dziury i nie mam liny :)
Witajcie na początku, gdyż jestem nowa:)
Popelnilam najglupszy z glupich bledow, wlazłam do dziury nie sprawdzajac czy mam line :( Polazłam z Carliln do Ab Dendriel, prawdopodobnie gdzies po drodze w jakichs lochach jakims zbiegiem okolicznosci zostawilam line i zauwazylam to dopiero jak wlazlam do dziury kolo Ab D. Najdurniejsze jest to, ze dziura miala opis Waste Dump, wiec moglam sobie darowac heh.. Niestety tkwie tu juz godzine, nikogo ze znajomych nie ma online wiec prosze Was o pomoc - wyciagnijcie mnie:) przy sobie mam brass shield i 4 gp - na tyle moge sie odwdzieczyc od reki w razie nie bezinteresownej pomocy;) lokacja tutaj: http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...b358f3c8115905 |
Napisz na jakim świecie grasz, bo tak nikt Ci nie pomoże ; )
|
A my jesteśmy jasnowidze, że mamy wywróżyć sobie twój nick i świat na jakim grasz?
Najprościej poprosić na game-chacie. |
Przepraszam, sadzilam, ze te same miasta sa dostepne w roznych swiatach, gram na Neranie, a moj nick to taki jak tutaj - Natti Felisimo. Sprobuje na tym chacie.
Niestety, bezskutecznie prosze kogokolwiek tam o pomoc. Gdyby ktos stad zechcial - gg 198441 (po kwadransie i tak mnie wyloguje.) Dziekuje. |
A nie masz tam zadnych kumpli?? :/
|
Dziekuje uzytkownikowi Vesom za wyciagniecie :dance:
Byl juz w takiej sytuacji, wiec jak sie okazuje wspolne cierpienia zblizaja ;P A pierwszy ze znajomych wreszcie po tylu godzinach zjawil sie online - po kwadransie od wyciagniecia :) |
Wiesz, mnie niedawno zdarzyła się ta sama sytuacja, ale to noob charem na innym świecie niż gram. Siedziałem tam parę miesięcy co jakiś czas logując się, żeby zobaczyć, czy przypadkiem ktoś miły nie zostawił mi liny w mojej pułapce :) Niedawno dopiero pewien pan wszedł i podał mi pomocną dłoń, w zamian za 200gp (a to skąpiec)
Cóż, wypadki chodzą po ludziach ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |