![]() |
79 master wykonal Warlord Arene
|
Zostały tylko 2 sd! :O Ale fart! Gratuluje new itemka. ;]
|
OMG , 2 sd xD , mogłes wziąć jeszcze z jednego might ringa więcej to zostało by mu trochę many na końcu ;P
|
Omfg 2 Sd Zostalo Ci!!!!!
|
I już każdy kocha osvetnika. A kysz dziadu!
|
@UP
Powiedz mi kto bo na pewno nie ja ... |
Wow, gratz ;p
|
Hahaha zalapalem sie na filmie Li Monka xd bylo mowic ze nagrywasz to ;] ale na minosie i demcu byl fart z tymi uhami xD
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOL
<BRAWO> DLA TEGO PANA 8o8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOL
gratuluje ci z szczerzego serca jestem pod wrazeniem twojego wyczynu naprawde jestes moim idolem super strategie przybrale sod poczontku widac ze znasz sie na tibi i grasz w niom przynajmniej 5 lat moze zaczne grac na twoim serverze dasz jakiegos itemka?? blagam cie wiem ze jestes high level ja troche noobek tzn noobem neiejstem ale tez niejestem taki dobry jak ty.... oki niewazne pzdr gratuluje ci :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
19:45 Using one of 2 spell runes...
Fuksior, nie dość że tylko 79lvl to jeszcze sorek =] Hail :mag: ! |
Impossible is nothing, heh, jaką nagrodę wybrał autor filmiku, wie ktoś? :d
|
WWWWWWWWOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW ;;;;;;;;;;;;;; OOOOOOOOOOOOOOO GGGGGGGGGGGZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
2 sd OMFG OMFG IFMGOMGOF !! !;ANLSAD |
Cytuj:
rotflmao co do filmu gratz dude |
hehe gz robilem to na 102
Btw: chyba 1 w tibi ? 79 ms ? |
Cytuj:
|
Wzial Panda Teddy czy jakos tak :D
@topic Gratz. Wiedziales, ze zawsze w Ciebie wierzylem :D -lol- Pozdro |
Najpierw zrobil cos czego inni by nie dokonali a potem wzial panda teddy >.<
Mimo wszystko gz dla tego pana ^^ :cup::cup::cup: |
Cytuj: