![]() |
zawiedziony knightem
a wiec mam najta na 21lvl 3mlvl i skile 57/57 bron Serpent Sword
w potworki nawet niezle wale, ale jak pk mnie zaatakowal(sorc) to walilem go po 5 lub wogole;(, czy to sie zmieni?? jak bede mial lepsze skile np 80/80 i bright sworda, czy chociaz wtedy knight bedzie cos znaczyl w pvp?? jeszcze jakie skile na draga?? bo z moimi to nawet trafic go nie mogłem;( |
Na 21lvlu powinieneś mieć już z palcem w d*pie 4mlvl a skille przynajmniej 62/62. Broń masz w miarę dobrą jak na ten lvl. Pamiętasz może na jakim trybie atakowałeś tego PK ? Możliwe że z wrażenia zapomniałeś przełączyć z DEFENSIVE na OFFENSIVE i stąd takie hity.
Nie panikuj i czytaj poradniki. Jest ich na forum mnóstwo... na pewno znajdziesz coś dla siebie :) |
Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile Skile, podstawa a potem :
mlvl mlvl mlvl mlvl mlvl mlvl mlvl mlvl mlvl . 4mlvl to podstawa, nie masz o co pytac, tylko musisz wbic 4, bezwarunkowo. |
o em gie !1! musisz walic z aksa a nie z sworda !1111!
|
Lol,to ja na 16lvl mam 54/54.4mlvl to podstawa!
|
1. Potrenuj, jak na ten poziom powinieneś mieć skile 60/60.
2. Wbij przynajmniej 4 poziom magiczny. Rycerz na pvp, który nie może używać UH, to nie rycerz... 3. Nie wiesz, jaki ekwipunek miał ten mag. Bo mogło się okazać, że chodzi, np. z Demon Shield... I co w tedy? 4. Poczytaj sobie poradniki dotyczące rycerzów. |
JEZIU mógł mieć GieEM zeta :o
Z takimi skillami to ty chyba na rotach expisz bo ghul Cię rozjebie :D |
;]
skiluj do 70/70 jak najszybciej a potem spokojnie expij conajmniej do 50lvl :)
|
Ojejkuś :baby: dziecko ile ty masz latek ?? jest takie coś jak opcja szukaj.
Temat do zamknięcia. |
!!!!!!!!
X(Co wy gadacie? Nie macie pojęcia o graniu knightem chyba! Naczytaliście się poradników i myślicie, że na 20 lvl powinno się mieć skile 100/100?
57/57 to jak na 21 lvl dobre skile (60/60 mają osoby, które bardzo dużo skilowały na początku). Nie przejmuj się, że teraz walisz mało! Na wyzszych lvlach bedziesz siekal w takich sorców nawet po 150!!! I wtedy oni będą zakładać takie tematy na forum! Dużo skiluj i wbij mlvl! Na 30 lvl z bright swordem (skile 65/65) ze spokojem zabijesz draga a mając pare bp uhów żaden pk ci nic nie zrobi, bo i tak zdążysz mu zwiać! ;D Miłego grania i powodzenia!!! |
Ciapec dzieki:) o takie odpowiedzi mi chodzilo
|
Ja bym na twoim miejscu doskillował do 70 i wtedy leci exp bardzo przyjemnie i przy okazji nie musisz później trenić :)
Co do tego sorca możliwóści: 1. Waliłeś na full def 2. Naprawde jakoś nie mogłes trafić :P 3. Sorc używał stone skin amulet Pzdr. |
No wiec tak... :p Na draga skile 70/70 skile 80/80 dadza ci duzo... bedziesz bil okolo 150+ :) bij mlv! 4mlv to podstawa... na 20lvl zeby byla norma 4mlv i skile 65/65... ale zeby zaczac "NAPRAWDE" zaczac expic knightem skile 75/75+ ;)
__________________________________________________ Komu sie chce skilowac...? :] 050-059: ~24 h. 060-069: ~56 h. 070-079: ~152 h. 080-089: ~365 h. 090-099: ~910 h. 100-109: ~2400 h. ZALLLL ;D wbic chociaz 80/80 a potem miec all w... gdzies... :D |
Cytuj:
|
O jej na tym lvl i skill nie nadajesz sie do pvp i jeszcze to ze nie masz 4 m lvl , a na low lvl sorc jest lepszy od knighta.
|
@Ciapec
Ile masz lat? @topic Masz sux skille o mlvlu nie wspominając. Jeżeli przeszkadza Tobie to, że nie dajesz rady z magami zacznij grać pallem, jemu łatwo się przebija nawet z niskimi skillami... Warto by wspomnieć, że u palla skille rosną szybciej. |
Człowieku Skill Skill i jeszcze raz Skill to ja mam knighta na 15 i mam prawie skille po 60 i niedługo 5mlvl czym jest knight bez jego najważniejszych atrybutów jakimi są skille i 4 mlvl co najmniej. Zamiast expic poświęć 1 albo 2 dzionki na skill'a a potem ci sie to szybiciej zwróci bo będziesz mógł chodzić na lepsze potworki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |