Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tzw. Pacc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1532)

Brzoza 07-11-2003 21:43

Tzw. Pacc

ejj moze mi ktos powiedziec jak powiedziec starym zeby dali sie namowic na pacca bo nie wiem jak im to powiedziec!!!;[

vade 07-11-2003 22:08

Kochana mamusiu i tatusiu. Wiem co chce na mikolaja. Jest taka pewna gra gdzie mozna sie uczyc angielskiego ,niemieckiego i wloskiego grajac z innymi ludzmi. Chce na moje urodziny i mikolaja pacc :)

Wiedzma 08-11-2003 05:39

jak znam zycie i rodzicow to predzej aol ci na rooku wypadne :D

Miscoo 08-11-2003 15:27

Nie jest trudne namówic, po prostu podlizuj się cały rok, bądź uczynny itd. jak się zapytaja: "byłeś taki dobry przez ten rok, więc co chcesz na urodziny/mikołaja?" no to ty, ze chce PACCa w takim porgramie do nauki języków obcych :D:D:D

--

U mnie to nie możliwe bo moi nie nawidza tej gry, za to, że jest "beznadziejna" i uzależnia :[ Głupi rodzice :P Po co oni istnieją :P

Kojko 08-11-2003 15:44

Sorki za offtopic. czy moglby mi ktos wyjasnic pewna rzecz. Czy po wyczerpaniu sie pacca moge grac jakos facc czy musze od nowa kupowac pacca?

Gumen 08-11-2003 15:49

@re up

tak musisz

@temat

Mamo mamo wiessz jak cie kocham. wiesz jest taki prog. co sie jezykow uczy jest niestety platny moze zaplacila bys mi?

throgor 08-11-2003 17:02

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gumen
@re up

tak musisz

a wlasnie ze nie :/ moze grac dalej jako facc tylko wszystkie bonusy z pacca naturalnie traci na czas facca (promocje, dodatkowe czary itp)

Gumen 08-11-2003 17:26

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez throgor
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gumen
@re up

tak musisz

a wlasnie ze nie :/ moze grac dalej jako facc tylko wszystkie bonusy z pacca naturalnie traci na czas facca (promocje, dodatkowe czary itp)

ee sry ze zle powiedzialem dpiero sie tera skapnelem ze faac = free account

kotomaniak 08-11-2003 21:45

Ja o pacca żebrzę u rodziów od miesiąca. Mam dobre stopnie, wzorowe zachowanie i nic. Mówią żebym sam sobie kupił.
@temat Najlepiej kup za własne pieniądzie. Mój kumpel oszczędzał i teraz ma PACCa.

Berials 05-12-2003 23:20

A jak wyśle pieniądze za pacc pocztą to kiedy będe miał pacca mniej więcej?

targud 06-12-2003 15:29

Moi rodzice nienawidza tej fry przeze mnie! Ciagle siedze przy kompe nie odrabiam lekcji i wogle dra sie na mnie ze ciagle gram w to samo! Nazbieraj se tibiańskiego sina i kup sobie w gdzie :) najlepiej muj koleego tak zrobil 40k na 3 miechy! :D

R.I.P. 06-12-2003 15:52

heh... mi starszy powiedział ze "nie kupi mi nigdy pacca a gre wykasuje z komputera i wszystkie sejvy pojda sie jebać więc nie bedzie mi sie chciało zaczynaćwszystkiego od nowa".... BUEHEHEHHE! ;)

Ja zbieram na pacca i kupuje go na wakacje- bede szpilał całymi dniami

POZdrawIAm

Dejvo 06-12-2003 16:13

Re UP:
Właśnie na wkaacje najlepiej... tylko nie wiem czy sie troszke serwer bedzie przeciążał, bo to bedzie tak jak w eekendy... no ale zawsze nie ma durnej szkoł :D - jak dotrwam w tibii do wakacji to PACC na bank kupuje... of kors ja mam taki sposobik:

Zawsze rano gdy wychodze do budy wyżebram od mamy 1-2zł... a zamaist je wydawać chowam po tajniacku ... do kubka co stoi na pułce, przed tydzień tak nnazbierałem 26zł (+ nagrałem takiemu chłopakowi kilka CD) - no ale były urodziny mamy i kasa poszła się jeb... ale cóż, dalej stosuje ten sposób, mam 13 zł... i zbieram dalej :D (no bedzie kasa jeszcze z świąt) - dziś dostałem "ylko"dychę na mikołaja

Magus 07-12-2003 07:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Brzoza
ejj moze mi ktos powiedziec jak powiedziec starym zeby dali sie namowic na pacca bo nie wiem jak im to powiedziec!!!;[
Mamo/Tato/Kochani Rodzice, uwazam ze jestem juz na tyle dorosły ze potrafie rozsadnie rozporzadzac pieniedzmi, dlatego tez chciałbym proscic byscie w tym roku nie kupowali mi prezentu lecz dali mi XX gotówki bym mógł je wydac zgodnie z wlasnym 'widzimisie'. Jesli sie na to zgodzicie bedzie to dla mnie równiez sprawdzianem czy zeczywiscie jest tak jak mysle i nie roztrwonie tejze kwoty na "pierdoły" (tu mozesz wstawic wlasne slowo).

A jak juz sie zgodzą to po upłynieciu czasu PACC'a powiesz: dzieki wam Kochani rodzice i waszemu zrozumieniu nauczylem sie w lepszym stopniu poslugiwac jezykiem angielskim a takze zdobylem umiejestnosc szybkiego i logicznego myslenia (cwiczysz ta umiejetnosc gdy Cie goni 3-4 PK a Ty masz szmat drogi do PZ i znaczne braki w manie lub runach leczacych).

Mam nadzieje ze bylem pomocny.

P.S.
@ LUDZIE!! - nie zbaczajmy z tematu.

Raynold 07-12-2003 08:18

Piękne, piękne. Widzę, że Użytkownicy popisli się wyobraźnią. Ja już na szczęście jestem w takim wieku, że rodzice nie muszą wiedzieć co gram i na co wydaję kasę. Jakbym chciał, to mógłbym sobie już kupić tego pacca, ale na nic mi się nie przyda, bo nie mam czasu, żeby go dobrze wykorzystać. Najlepszy czas to rzeczywiście wakacje. 3-miesięczny pacc i do boju!! :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16.