![]() |
PK na Amazonkach
Jak zwykle poszedłem zabijać dla zabawy :) nawet nawet pk
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33387 |
muszę przyznać ze konkretny z ciebie popi**dol
|
Cytuj:
|
Szerze mówiąc zdolności PVP, jakie tu pokazałeś nie są wybitne. Niestety nie pokazałeś nic nadzwyczajnego. Wpieprzyłeś sporo kasy na runy (jak na taki manhunt). Oczywiście nic z tego Ci się nie zwróciło. Moim zdaniem, w sytuacji gdy któraś z Twoich ofiar dysponowałaby runami, to byś padł bez żadnego problemu.
Ps. Przez zachowanie takich rasistów jak Ty polacy nie są stawiani w zbyt dobrym świetle przez inne narody. Zupełnie nie rozumiem Cię i po wodów dla których piszesz "fuck br" ... uważasz że w ten sposób jesteś lepszy od innych ? |
@up
Nie martw się ja kolegowałem sie z Knight of Zeuz ( Galana 120 +ek ) kiedy dołączył do wojny do szwedów i walczył przeciwko polakom napisaem do niego hiho, a on do mnei fuckin poland ;) |
Cytuj:
A Brazylijczycy jak przełamać barierę językową to mili ludzie i nie widzę powodu obrażania ich (pomimo gry na NON PVP ludzie z Brazylii nie naprzykrzyli mi się tak jak Polacy :)) |
Cytuj:
@topic kocham pkowac noobcharami shasushua |
,, Fuck_br " ?? I co stoi Ci ?... Z powodu nazwy pliku nawet go nie oglądam... nie mam zamiaru przenosić twojej ciężkiej choroby zwanej rasizmem... Pozdrawiam.
|
@topic
Widać że nie umiesz za bardzo pkować. Waste w hoy. Z tymi runami mógł byś bić 25+ Biłeś nawet 15 lvl ;s. @do ludzi piszących tu :P Jeden napisał że jest rasistą i wszyscy zaczęli go jechać. Musze powiedzieć to już dawno nie modne żal.pl -.-" Nie znacie sytuacji na Silverze. Jest chyba jeden polak tam który ma 100+. Bo brazole nie dadzą w ogóle grać. I nikt ich tam nie lubi. |
Cytuj:
|
Good joob ! trzeba tepic chwasty :D
na Refugi br sa naprawde beszczelni przykladowo taki Kamifoox zawsze sie wpierdoli i beszczelnie mowi ze on tu teraz expi....kij im w oko i kotwica w plecy :D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |