![]() |
1. w życiu gif...(Sd)
Cześć . Chce Wam przedstawić jak wielka możebyć nienawiść do BR (Nie róbcie tego bez zgody rodziców!!!!!!!!) :
http://img76.exs.cx/img76/5349/Walka.gif Ziemia jest taka , ponieważ to zachód słońca :). W niektórych momentach podłoże się rusza , ponieważ sila tego SD jest wielka :P. Jakby się wolno ruszało to nie moja wina . Jest zrobione z prędkością jaka jest w grze , może troszke wolniej :P. CuInTibia ;) Edit: Nie mogę jakoś szybciej sorki :P . Dziękuje za wszystkie opinie :) jak więcej osób będzie chciało więcej to mówcie ;) Może cos jeszcze zrobie:P Ktoś kto się pytał : robisz kilka obrazków ( ja w paincie robie zapisuje jako GIF i wrzucam do programiku , który łaczy mi te obrazki w np. to co masz u góry ;) |
Podoba mi się, rób tak dalej, more plx
|
bardzo ladny ... Gratuluje
Czy moze ktos mi powiedziec jak sie robi taki gif lub zdjecie fake ale nie z itemami ale ze widzis jak potwor traci z 1000 hp albo jakas historyjke . mysle ze ktos da odpowiedz.. cya |
nono..za***iste tyko jedno zastrzeżenie..ten sd za wolno leci...przyśpiesz to i daj w nowym poscie może będzie lepsze ;p
|
może być ... tylko Brakuje napisu: The murder of fuckin' BR was not justified ... WELL DONE! KEEP GOING!
|
U mnie stoi w miejscu i sie nierusza.
|
Hmmm. 2 ludziki, jeden czarny sd sopie leci, podloga sie trzesie, cala ziemia w tą samą teksturkę, oba ludki jednokolorowe...
Jak na moj gust to nie jest ani za***iste, ani swietne, ani nawet fajne. cóż - na pocieszenie moge powiedzieć, że złe komenty też się czasem zdarzają i trzeba z tym zyc. Pozdro. |
Bardzo ładne.
Tylko musisz jeszcze popracować nad jedną rzeczą. Mianowicie podczas przelotu Sd i deda BR rusza się ziemia :P |
Khan: Ależ Ty Evul :P Ale to mój drugi Fake i pierwszy GIF , więc nie mam doświadczenia jak Ty lub inni ...
Inni : Dzięki za oceny na drugi raz wezme te wszytskie rzeczy pod uwage i bedzie lepiej . CuInTibia ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehe, Khan nie robi fake'ów(chyba, że..?)
Fake, szybszy i żeby podłoga się nieruszała to będzie miodzio;) |
A czy to przypadkiem nie jest taki krotki film.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |