![]() |
SLIDERS - kontynuacja serialu?
Na pewno wielu z Was pamieta serial Sliders opowiadajacy o grupie osob przemieszczajacych sie pomiedzy wymiarami. Nadawalo go niegdys RTL7. Sklada sie on z 5 czesci, z ktorych w polsce wyswietlono jedynie 4. Jest szansa ze uda sie naklonic telewizje by zakupila prawa do emitowania serialu, w tym celu nalezy wyslac petycje do telewizji. To nic trudnego. Zainteresowanych prosze o klikniciecie w ponizszy link.
SLIDERS - PETYCJA Wystarczy tylko wpisac nick i maila. Im wiecej osob napisze tym wieksza szansa na wznowienie serialu!!! |
/me juz wyslal... pamietam, jak kiedys siedzialem razem z ojcem przed tv i namietnie sie ten serial ogladalo :D
|
ładnie zapakowany i wysłany
O.o |
Nie pamietam serialu ale wyslalem ;)
|
Nie pamietam dokladnie tego serialu, ale mam jakies przeblyski.
W kazdym razie juz przesylam;) |
Generalnie odradzam - lepiej zachowac w pamieci dobre wrazenia z poprzednich sezonow i nie psuc ich totalnie gownianym sezonem (chociaz tak na dobra sprawe nalezaloby zakonczyc ogladanie serialu, w momencie odejscia z ekipy aktorskiej Johna Rhysa-Daviesa).
Podobnie jak z Earth:Final Conflict. |
Poszło! Dałem defoult text bo mi się niechciało kombinować, serial? Oczywiście, że pamiętak chociarz żgut byłem^^
|
<wysłane>
Wysyłam, bo widze, że Magusowi zależy. Sam serialu nigdy niewidziałem (poraz pierwszy o nim słysze, może jak petycja się uda, to go wreszcie ujrze :D) |
OMG!
Ten serial był uber. Bardzo chciałbym zobaczyć dalsze przygody Quinna, Colinna, Rembrandta i Meg! Kiedyś w telewizji to były dobre seriale... teraz nastała era kretyńskich telenowel. |
To ten co takie portale byly? Aaa, pamietam to :D Kurde, juz wysylam petycje :)
btw: ja wtedy bylem maly pierdek ;p |
Wysłane :)
Choć baaardzo słabo pamiętam ten serial , to chetnie go sobie przypomnę ;) . |
Czy ja pamiętam? Czy ja PAMIĘTAM!?!
Ja kiedyś żyłem tym filmem, miałem obsesję. Prawie płakałem jak przestali go emitować. Mam nadzieję, żę puszczą wszystko od początku. To było tak dawno i wiele zapomniałem :) Cytuj:
|
Heh, nie wiem co to ale dla Ciebie Magusku to zrobie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |