![]() |
Zajebioza.
9//10, fast rób next parta! I masz mnie tam wcisnąć, gównojadzie! To znaczy.. pacz knajcie! |
znaczek konohy?... nie zbyt mi sie to podoba... 4/10
|
http://img136.imageshack.us/img136/3056/0pktte1.png
-Niedorobiony dom. -błędy ortograficzne. -kolejny zainspirowany jakimś anime... +Całkiem ładna sklejka. +Fajny motyw o piżamie xD. PS.Komćcie precla. |
Eeeeej nie jest tak źle. Błędów raczej nie widze, tylko to że mnie jeszcze nie było :P 8/10
|
Całkim fajny, fajna sklejka, ale czy ty te błędy ortograficzne robisz specjalnie bo wszędzie gdzie powinno być "ó" jest "u"
8/10 czekam na neext party |
@Acceb
Ten symbol konohy gakure jest tylko dla ozdoby do napisu. Mialem wziasc kunai no ale cuz... :p Next part bedzie mial troche opuznienia. Nie wystartuje dopuki nie bedzie full rekrutacja. W next parcie beda raczej wszyscy. Wiec zglaszac sie! ;) Btw Dziekuje za komenty. Komcic dalej!!!11!11oneoneone P.S. Wiem wiem robie cholerne bledy. ;/ W next parcie obiecuje ze bede siedzial ze slownikiem albo polonistka nad glowa :D |
Cytuj:
|
Fake
Niezły fake. Widziałem lepsze, ale ten jakoś przypadł mi do gustu.
8/10 -ten dom taki...pusty -lekkie błędy ortograficzne -stać cię na lepsze +dobry pomysł z piżamą +Naruto nie taki zły |
W fali nowych tematów, które ostatnio się pojawiają to jest dopiero drugi, który może być...
Brak dodatków do trawy. @edit Do przyklejonego tematu z tym. Dobra przyjrzałem się. Nadal może być, ale tylko pod względem graficznym. Te orty są ohydne i fabuła taka tentego. |
Bardzo mi się podoba no i wystąpiłem juz w pierwszym odcinku ^^. Czekam na next part.
9/10 |
Ja tam jestem!
Boohahahaha! sklejka ładna, fabuła nie ten teges na razie, ale ujdzie. 7/10 |
Wybacz, ale te byki (nie tylko ortograficzne, możesz mi wierzyć) są odstraszające. Poważnie... No, przynajmniej dla mnie. Dobry pomysł z siedzeniem ze słownikiem w łapie, gorszy z polonistką (bo Ci jeszcze kapsko wstawi za byki).
Ogólnie, to może być. Graficznie jest ok, fabuła jakoś się kula do przodu (grunt, że start nie był spalony). Przyznaję, czytałem parę tomików Naruto, ale tego potworka na Jetix nie oglądam - żałosny dubbing. Zobaczymy, czy dotrzymasz słowa z pracą nad poprawną pisownią. |
@pacz knight
plz , w części w której ma pojawić się moja postać , poczekaj aż dam Ci outa , ok ? Bo się wleką strasznie w tych zamówieniach , bez obrazy ale to pewnie wina tego chaosu.. A fake : - literówki - trochę niedorobiony dom - Jeśli będziesz większość partów przeznaczał dla jednej drużyny , to spodziewaj się minusa odemnie + ciekawie , bo naruto XD + fabuła + sklejka 7/10 |
Kolejny dzieciak który naoglądał sie Naruto i pod "wielkim natcheniniem" postanowił zrobić swój odpowiednik tego animca...
Pieprzone japońskie muzgojebce, kiedy to sie k**** skończy?! |
@up
Kiedy USA i Japonia znikną pod bombami atomowymi ;) @Down Silent! I kill you! |
@michoss and Drakon
Jak nie lubicie anime , to po co tu wchodzicie ? Jest ładne ale naby będziecie obniżać ocene bo - naruto!!111 fu! Wą do precla i 300 orcuf bo to wasz poziom , co za ludzie.. |
Cytuj:
Ale zgadzam się z kewstią, że to kolejne mózgojebne dziecko co robi swoją odmianę jakiegoś anime...geez żal mi takich Nindo,Fullmetal War'ów i narutów na moście(o tym zaponijmy :< proszę? :< |
Fajny Fake'i ,podoba mi sie bo jest zwiazany z Naruto:).
|
emo ty też najlepiej spieprzaj z tego tematu , to nie jest jego wersja tylko jakby jego kontynuacja z nową historią jakby nie liczyć shippuudena...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |