![]() |
242 ED na DEMONACH, EXORI MORT STYLE, NICE LOOT
242 ED na DEMONACH, EXORI MORT STYLE, NICE LOOT
http://rapidshare.com/files/67636239/Demons242ed.rec ;) @DOWN: ZARAZ TY WYJDZIESZ Z BANEM |
prosze wyjdz...
Nie banuj mnie plx aj pej... ... ... I przestan kurwa spamowac forum! |
Cytuj:
Cytuj:
Ukryty tekst:
@down btw, tutaj nie można nabijać postów, może dlatego, że nie ma ogólnego licznika?(jest 1 który jest głęboko w panelu użyszkodnika, ale on się nie liczy) i to co mówie nie jest głupie, ty to głupio rozumujesz(; |
Dzieki za filmik
@up nie wszyscy maja ochote grzebac na tibia.de a tak wogole jak masz powiedziec cos glupiego to lepiej sie zamknij @2up nie nabijaj sobie postow ^^ @down Co on zrobil ze startujesz z tekstem "wyjdz"? Poprostu dał filmik, ostatnio widziałem inne filmiki które on dał, były czyste i nadal są |
@up
czemu mam niby posty nabijac? pisze tutaj bardzo rzadko... wyrazilem tylko swoja opinie na temat tego co on robi. pewnie myslisz sobie ze ponabijam posty i bede zaraz jakies filmy wrzucal i podmienial pozniej. Nie boj sie o to. |
Ja napijam posty kce byc fajnym i lubianym przez innuch useruf tej strony !!
@topic Na poważnie, to Etoric ma racje >.< |
Ja mysle ze on daje wszystkie fajne filmiki tutaj zeby napisac sobie punkty na rapidzie ;] bo samemu by mi sie nie chcialo dawac linkow zeby ludzie sobie ogladali_/
|
@Up
Ja daje filmiki moje :P |
Cytuj:
a skond wy wiecie co ktos napisze na dole ze dajecie down? |
@up
jest coś takiego jak EDYCJA postu, czyli zmienienie jego zawartości po upływie jakiegoś czasu. |
HAMER12345 NA POCZATKU DAL LINK DO KEYLOGGERA A POZNIEJ ZMIENIL NA FILM... (((USUNAC TA JEBA*A OPCJE EDYTOWANIA...
|
Cytuj:
|
jak zrobiles se ten temat z filmami to dawaj all tam, a nie zasmiecasz forum :|
|
hamer bardzo fajne filmy dajesz ale zrób jeden temat żebyśmy nie musieli szukać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |