![]() |
Exp 32 palem ze skilem 65
Tak wiem, jestem trollem.
Tak wiem, jestem noobem. Tak wiem, jest przyklejony temat. Ale pisze tam juz od 3 dni i nie moge sie doczekac odpowiedzi :(. Skoro wypisalem pewne rzeczy powyzej, mam nadzieje ze przestaniecie bluzgac (wiem ze to lubicie) i postaracie sie udzielic odpowiedzi. Gdzie najefektywniej expic palem na pacc? dane jak wyzej. Chodzi o exp/h. |
Ja ci bym polecal:
*Barbariany *Malpy *Piraty |
możesz to rozszerzyc?
Nie jestem do konca w temacie, jako ze pacca mam od 4 dni :(. |
Na tym levelu, jezeli chodzi o miejscowki koniecznie paccowskie - to polecam malpy (loot moze byc, exp niezly). Mysle oczywiscie o rozsadnym expienie i powolne, systematycznym wybijanie respu, a nie pchanie sie w samo centrum i parcie naprzod. Konkretnej wartosci expa/h nie podam, bo jest za wiele czynnikow od ktorych zalezy.
@up A o co sie dokladnie pytasz, jakies konkrety?? |
Pytam sie o najlepsza miejscowke dla ww pala wg kryterium exp/h. Prosilbym jednak rowniez o krotkie rozwiniecie danej miejscowki, np co do piratow ktora wyspa itp. poniewaz zupelnie nie jestem z tym obeznany, a cos co dla Was jest proste, dla mnie niestety nie :(.
|
Piraci wyspa Nargor (dojscia opisywac nie bede)
Potworki duzo i roznorodne oprocz piratow - smugglery, ghoule, tarantule. Polecam expic narazie na skeletonach, marauderach, cutthroatach,buccaneerach,uwazac na p. ghousty (niewrazliwosc na obraznia fizyczne), omijac corsairy i wieksze grupy poprzednio wymienionych!! Loot niezly - sporo osob potrzebuje pirate itemow *legi, hooki itp* wiec zbyt powinien byc. Odnosnie expa - standardy expic sytematycznie i nie dac sie obtoczyc bo moze byc krucho. Powodzenia!! |
Wydaje mi się, że fajnie byś miał na scarabach na poziomie -3 w obojętnie której miejscówce. Expa wbijesz tam około 20-25k.
Ciekawie również byś mial na piratach na pierwszym poziomie. Piraty są na wyspie Nargor. Zrobisz tam od 20 do 40k expa na tym lvlu, i loocik też niczego sobie. Jednak najbardziej polecał bym Ci cyclopolis znajdujące się na Edron. Mysle, że spokojnie będziesz tam wbijał 35-40k na godzine. To tyle z mojej strony :)) PoZdrO |
Jest gdzies resp mapa tego Nargor?
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136853
Dobry poradnik odnosnie wyspy Nargor autorstwa uzytkownika Bordo. Tak btw troche samodzielnosci, a nie wszystko chcialbys miec podane jak na tacy. Wystarczylo minutke poszukac. |
Jest poradnik o piratach:)
link http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136853 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |