![]() |
Orsza na Antice. Bloczy Sashra
|
loot:
Ukryty tekst:
powiedzcie mi, jak tak szybko można wziąć do BP 3 rzeczy? w dodatku mamone, przy której trzeba nacisnąć OK. |
bot bot ;o
<short> |
Cytuj:
Nie napisałem, że zrobisz to szybciej, tylko że z ctrl nie trzeba naciskać "ok" :P Co nie zmienia faktu, że loot rox _/ |
Cytuj:
|
@ 2x up: szybsi! xD
Kocham prędkość wysyłania mojego internetu. :P @loot: no cóż, bywa i taki evul loot ^^. |
Co wy pieprzycie? Właśnie się zalogowałem i spróbowałem zrobić to z taką prędkością jaką on to zrobił-hahahah jestem z 3 razy wolniejszy.
|
Sashra przecież jedzie na ng z tego co wiem ;o
|
@Etoric: więc masz już pewność, że Sashra nie wciska Ctrl: D. Proste. ^^'
|
Bot ftw _./
|
Ten boss teraz to pestka :P A co do tego bota to co z tego? Znów będziecie się kłócić czy jakiś hlvl używa bota? Nawet jeśli to co z tego? Expi albo treni na nim? Zbiera szybko loota bo nie ma co tracić na to czasu :P
Pozdro:D! |
Nie rozumiem jednego. Majac ponad 3.5 K po co sciaga aol'a i wzial bp ss'ow zakladajac slabsze eq O.o?. Przeciez w dzisiejszej "Tibi" moze smialo trzymac butelke piwa, a druga reka naciskac hot keya na uhanie :]. Co do fast-hands, to mu sie wcale nie dziwie bo pelno noobow tam stalo i gdyby polecial np. TH to pewnie nie zdazyl by nawet zobaczyc co sie w orshu znajdowalo, a tak bocik szybko spenetrowal zawartosc ^^.
|
@2Up
Używanie jakiegokolwiek bota jest nielegalne, więc raczej jest to sprawa dyskusyjna, tak mi się wydaje przynajmniej :P @Up Sprawdzić loota chyba mogł tylko ten, kto otrzyma najwięcej expa, + osoby w jego party? A co do filmu, podobało mi się to "czyszczenie" z noobów terenu :D A orch padł szybko, to już nie takie wyzwanie jak kiedyś... |
hmm film jak film tylko szkoda ze loocik taki jakis...
|
fajnie noobki padały, a tak pozatym jakby Sashra padł to by troche stracił B)
zobaczyć loota mogły tylko osoby z party, ale kto by zdążył jakby poleciały na niego śmieci, nie raz widziałem na filmach, a kto zauważył jak Sashra zobaczył w dedzie parcel i pojedyncze gpki, po co one były? |
Cytuj:
@down nie wiesz za bardzo o co chodzi :P |
Przecież Etoric "zakodował" loot więc nie widzę żadnego problemu.
|
a kto zauwarzył że ten ostatni demek mial inna nazwe i tak se popierniczał szybko? szkoda że wypadł jakis nozyk a nie gs albo jakas lepsza tarcza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Biegający bez pojęcia i spamujący "is coming" nowy (ponoć) owner Chatiras`a dał radę ;D Szkoda, że Sasz nie padł ^^` |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |