![]() |
Tibia a realne pieniądze.
Dotąd myślałem, że wg. CipSoftu, postacie oraz przedmioty w Tibii nie mają żadnej wartości w przeliczeniu na realne pieniądze. Jednak przed chwilą natknąłem się na pewien fragment Tibia Rules, który temu zaprzecza (możliwe, że coś źle zrozumiałem, jeśli tak to przepraszam).
Cytuj:
Pozdrawiam ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
..........
|
Dodam, że jest to fragment manuala z tibia.com przetłumaczonego na polski.
|
..........
|
99,999% rzeczy można przeliczyć na kasę, a dla niektórych to wszystko można przeliczyć na kesz...
@up: nie był bym taki pewny, czy dla sądu itemy były by nic nie warte... |
zakladajac konto podpisujesz swego rodzaju umowe z cipsoftem, ktory swiadczy ci usluge umozliwienia gry. Dlatego konto ( a konkretnie postac/. postacie ) jest jakims przedmiotem o znaczeniu nazwijmy to prawnym, przedmioty skladowane na postaci juz do tej kategorii nie naleza, wiec za strate czegokolwiek nie mozesz sie domagac zadoscuczynienia.
Dodatkowo, w konto ladujesz pieniadze ( pacc ), w postac ladujesz czas. Odnosnie handlowania itemami, jest to tepione z tego wzgledu, ze umozliwia naciaganie ludzi na normalna kase, oraz dlatego, ze stwarza zbyt duza przewage ludziom o grubych portfelach. |
..........
|
Cytuj:
|
Chodzi o to że twoja postać zawsze jest coś warta, żebyś uważał na nią bo możesz ją stracić. Jest to coś w rodzaju przestrogi żeby uważać na swoje konta i uważać na hacki. Tyle odemnie : P
|
sedzia Sam thais opencerzonołowski
1 Ten nup ukrat mji lutbaka!! 2 Noi co!? Sam: noi gowno skazuje cie na tydzien sprzatania w kopalnioach kazzordon z viali i innych shitow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |