![]() |
Pytanie apropo Palladyna =]
Witam was!
Mam pytanie a wiec mam palladyna 25 lvl skille 62/42 10 mlvl I za tydzien kupuje pacc. 1.Gdzie mam expic? 2.Jezeli tomby to jaki dla palla najlepszy oraz jakie poziomy? 3.Gdzie mozna dobrze zarobic? Z góry dziekuje :] |
Zanim kupisz pacc radze wbić ~70 dista a później sie martwic gdzie zarabiać , mi sie jednak wydaje ze tar tomb był by dobry na exp , a zarobek tam zależy od szczęścia
|
jak grasz na non pvp to kupuj jak najszybciej pacca bo na faccu nic nie zrobisz ;))
potem skiluj do ~70 i dopiero potem lec expic |
Nie zgadzam się z kolegą up. Po co ma tracić pacca na skillowanie jeśli to samo może zrobić na faccu. Na twoim lvlu polecę ci larvy i scaraby koło ankh.Możesz też expić na Tar lub penecual tombie.
Na wyższym lvlu ok.35 żeby było w miarę spokojnie można poexpić na dragach lub małpkach. |
Tak jak koledzy UP wbij 70 skila... I jeśli chodzi o szybki exp to polecam Stone Tomb za TP (choć może być za cieżko dla Ciebie), a jeżeli chodzi o szybki zarobek to polecam małpy na powierzchni, naprawde super kasa (ja wyciągałem 6-8k na ponad 1h + 1-4 ape furs + 80-100 small stones).
|
Nim aktywujesz PACC'a postaraj wbic się skille 70+ ,żeby go nie wastowac. Słyszałem, że całkiem kasodajne są dworci i chakoye, ale nie wiem, czy sobie poradzisz, bo nie miałem PACC'a. Genialny jest resp wyv~(bodajże sześciu, czy pięciu)na OF'ie. Prosisz kogoś, żeby Ci je wybił, a potem bierzesz po kolei. Słyszałem, że pal z dobrymi skillami wyciągnie 70k+ expa per godzina.
|
wbijaj skille gdzies ok. 70 i możesz spokojnie pójść na tomby z rs i wyżynać skaraby myśle że nie powinieneś mieć waste :P no i przydałby się dobry net pare gfb na stalkery czy jakoś tak i możesz tam troche posiedzieć :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |