![]() |
Władcy much !!!!
Zapewnie większość użytkowników którzy odwiedzją te forum kojarzy bajke "dla dorosłych" o nazwie "Włatcy Móch". Chciałbym się dowiedzieć co oniej sądzicie i jaki odcinek jest dla was najlepszy. Ja stawiam na "Lekcje 27 - Móndial".
|
Cytuj:
|
Zależy chyba od dojrzałości bo imo też jestem 'za stary' na takie bzdury.
|
Od czasu do czasu oglądam : P mimo, że kiedyś uważałem, że to syf... dzisiaj też tak sądzę ale +, że oglądam : P.
PS: Polecam kreskówkę Ren i Stimpy (chyba źle napisałem) na MTV ... to poprostu bije wszystko głupotą xD. |
W.M. ssie jak stąd do interia.pl.
Widziałem ze 4, może 5 odcinków. Przy "Andżelice" doszedłem do wniosku że moja inteligencja jest powyżej poziomu klozetu, i więcej nie widziałem. |
Autor Tematu:
28 lekcja dla ścisłości |
lepsze to, niż kolejny filmik na YT z lektorem w postaci Ivony i qrvą zamiast spacji... -.-"
|
Według mnie "wykopki" bija wszystko na glowe :D. Ogladam wszystkie odcinki, dla mnie jest to smieszne no ale sa rozne poczucia humoru :)
|
Po 1 - wlatcy, po drugie - to nie bajka, po trzecie - chwalenie sie ogladaniem tego jest smieszne.
|
Oglądałem jeden odcinek. Jeśli cała reszta prezentuje sobą podobny poziom humoru, to nie chcę ich widzieć. Niektóre bajki są z gatunku "tak głupie, że aż śmieszne". Niestety ta się do niego nie zalicza.
|
Jest to patologiczna, brudna i ohydna kreskówka, dlatego jej nie oglądam.
Wole GTO. |
Cytuj:
|
A mi się podoba. Obejrzeć można, czasem będzie coś śmiesznego. Fakt, do Simpsonów się nie umywa, ale ma w sobie to coś, co sprawia, że ogląda się całkiem przyjemnie.
Yoh ____________ A dla mnie ta bajka to jest porażka Calen |
Co jak co, ale wole South Park od tego czegoś. Nazywają to bajką dla dorosłych, chociaz przeznaczone jest to do dzieci w wieku 9-13 lat. Powyzej, większość uważa to za syf.
|
niestety nie jestem tak zajebiscie alternatywny jak wy i zdarzy mi sie obejrzec
trzeba przyznac ze po uprzednim upaleniu oglada sie calkiem przyjemnie, moze nie jest to humor najwyzszych lotow, ale calkiem przyjemna z tego odskocznia no i niezaprzeczalnie wpisuje sie w kanon 'tak glupie ze az smieszne', nie ma co tego ukrywac |
Nie nie, do pieca z tym syfem ;<
|
Arcyprzechujały chłam kierowany raczej do młodych i niedojrzałych emocjonalnie umysłów pod nieudaną przykrywką przykrej śmieszności.
Wszak nie rozumiem popytu wśród polskiej młodzieży na takie produkcje, z pewnością jest to efekt postępującej amerykanizacji społeczeństwa. |
Bajeczka dobra raczej dla dzieci w wieku 10-12 lat, a nie 18+.
Widzialem kilka odcinkow i musze przyznac, ze czasami jest cos smiesznego... Polecam Wlatcow Much tym, ktorym naprawde sie nudzi i chca obejrzec cos glupiego. http://www.kreskowka.pl/index.php?p=more&id=2191 Wedlug mnie jest to jeden z najlepszych odcinkow, ale nie widzialem wszystkich. |
Czesio to moj idol
|
Głupia bajka, kierowana raczej do "mniej inteligentnych" odbiorców którzy podniecają się byle gównem. South Park rox _/
Czasem takie głupie że aż śmieszne ;x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |