![]() |
LEGENDY OBSIDI-Czyli ci co byli/s± grub± Ryb± na obsidi
Moj± Legend± będzie i pozostanie [CHAR]Darota[/CHAR]niech mi kto¶ powie czy on jeszcze gra??
Piszcie tu tych co teraz s± grubymi rybami i miasto gdzie siedz± |
Dla mnie jest Pephy :D Po tym nagraniu na dragach i jak solo z Mannowem lecial.
|
Raxilonek <3
I Lord Erus :* |
Ooo tak.. Erus! No tak, jest jeszcze Katmai ;d
|
ryba the wolf
|
A miasto gdzie przesiaduja i gdzie sa slynne wyrzuty z huntow??
|
hmm no wiec dla mnie legend± Obsidii s± dawno upadłe gildie Boom i White Wolves, a szczególnie ta druga bo za ich wojen z NG zaczalem grac na obsidii
a jesli chodzi o konkretne osoby to ryba the wolf, suv, kiroy, lolik the wolf, yunichi, xarabek (noobek), gal'axy, katmai, mentor de'vrie, muator, angatevon, lord panpen, borgo, feero, peero + pol NG, np dorpaz, kleyton, waldorio, azared (oni zrobili pierwsze anni), don augustus (solo anni), meraz (jebany pa i jedyny jak dotad bloker orsha) + niektorzy z katg (np trevlig) no i oczywiscie najlepszy pk team wszech czasow - tartarro wind, maggus the wolf i natsu seri |
kiroy, erus , gal , yunek , ryba , i duzo ze starego ng xd
|
Moim zdaniem Meraz ; ] Jako pierwszy zbloczył orsha no i oczywi¶cie Lord Erus ;p Muator na 100 lvl pallem anni zrobił :D Don Augustus bodajże na 107 lvl jak robił anni został sam vs 2 demce były chyba na yellow ale dał rade ; d Tartarro Wind też wymiatał trap na misiach koło kazz co padła darota i xziin od 6 fe + 3 sd fajne widowisko :D
|
[GUILD]Kooler at the Gang[/GUILD] i moja stara gildia, z Gibarianem, Crudelisem, Puella, Megarollem, Drudkiem Denton, jesli o kim¶ zapomniałem wybaczcie :)
|
@Fin'er
O mnie, chociaż ja w Nova byłem stosunkowo niedługo ^^ @thread Kto¶ tam wspominał o Wolfach, więc imo nie można o Borgo (Borgu?) zapominać... No i o tych co marnie skończyli: Katmai, Ludu Scorpion i Master Cucumber... |
hmm... legend± obsidii zawsze był, jest i będzie Ryba The Wolf :cup:Do legend zaliczyłbym jeszcze reszte Wolfów oraz Gal'axyego, Lorda Erusa, Anty Speeda, Lorda Panpena, Seera no i ofc Katmaia, Sir Randstanda, Ludu Scorpiona i Muatora. Pamietany będzie też Meraz (po tym jak orsha blokował na 104 lvl'u). No to na tyle;)
|
Ja Meraza pamiętam z jego aroganckich hasełek na forum.tibia.com :
"I can say what I want" - nawet do Dorpaza xD |
czemu nikt o najlepszym knajciku nie pamieta? x(
|
Cytuj:
|
Evo'Hawk, Gnir'Hawk, Don'Hawk, Yunichi, Mannow, Dorpaz, Azared Eagon, Archin, Kiroy Wind, Tartarro Wind, Don Zasa, Waldorio, Gal'axy no i Katmai (moj autorytet kiedy zaczynalem gre na obsidii), a i ogolnie dawne KaTG
|
Dodajcie Milidio
Pozdro dla zi±±±bali oraz wrogów :D Jest tu może? Gal'axy?Raxilon?Lolik?Borgo?Sol?Anty Speed? Nie zapomnijcie o PKteam Bonesheard'ow ;) |
Co do pk teamów to jednym z lepszych (jak nie najlepszym) był Tartarro Wind z Maggusem :p Oni też s± dla mnie legęd± ;)
|
@up
Może Ty wkrótce staniesz się obsidiansk± legĘd± ;D |
wszyscy macie racje, ale jak dotad brakuje bardzo waznej osoby jaka jest i byl RAXILON. Nie mowiac juz o tych co zostali wymienieni wczesniej mozna dodac z pewnoscia PEERO, DRACO MINDHUNTERS, NATSU SERI, AWOLVER.
Jestem prawie pewien ze pominalem kogos, ale nawet jesli ich nie wymienilem to zostana dodani przez kogos innego. Co do grubych ryb - to oczywiscie BLACOV :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |