![]() |
Karwa...nie na żarty ? :(
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=(mod cenzura) <-- aukcja postaci Karwy za nie bagatelną sumę 3 k zł(Karwa 112 ek)
:( Czy naprawdę kończysz z Tibią ?? :( Rozumiem brak czasu...(sam poswięcam teraz więcej na dziewczynę) lub...brak gtówki ? Nie mam pojęcia...jesto to jego decyzja...tylko powiem jedno: postać może się choojowo zmarnowac :( ------ Edit by Gremlin Przypominam ze na tibia.pl obowiazuje zakaz wszelkiego rodzaju handlu postaciami. |
też widziałem tą postać na allegro... i ten nick kąds mi się kojarzył
|
3000 zł ? chyba zaczne robić z kolegami postacie na sprzedaż ......
|
Cytuj:
@Topic : nie wydaje mi sie, zeby jakis polak kupil za 3000zl taka postac.... |
Cytuj:
|
Jego decyzja chcial sprzedac wystawil na aukcje.
W kazdym razie sprzedaz postaci mom zdaniem jest zlym wyborem (chyba ze kasa jest potrzebna) poniewaz szkoda patrzec jak nasza stara postac ginie u kogos innego, nawet jesli mamy za nia kase. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Karwa dobrze wie że nie dostanie tyle kasy za postać;]miał tylko odrobine nadzie że sobie zarobi wg mnie:)
|
Morze to jakis oszust ktory tylko klamie ze sprzedaje tego chara. Morze ktos poprostu sobie robi zarty.. 3000zl.. . Najlepiej jak sie Karwa wypowie ;)
|
Sądzę że to jak najbardziej prawda, i powodem tej decyzji o ile wiem była wojna na Danubii po której odechciało mu się grać. Myślę że jak wystawi tą auckję na różnych zagranicznych stronach z aukcjami to znajdzie się ktoś kto kupi :)
|
Chciałem zwrócić uwagę na to, że jest to "aukcja grzecznościowa" a postać "należy do kolegi". Więc może ten koleś tylko usłyszał o możliwości sprzedania tego chara i wystawił oferte bez zgody właściciela...A jak by ktoś kupił za 3 tysiaki to wtedy powie właścicielowi konta, że może je sprzedać za 2.500zł (te 500 zeta z ceny może wziąć dla siebie).
PS. Myśle że nic nie bedzie z tej sprzedaży...Zostanie tak jak jest... :tongue: PS2. Mój poerwszy konemt :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |