Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Plakaty. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153632)

Sir-Kopek 08-11-2007 19:59

Plakaty.

@edit: Zrobiłem ten plakat na dzisiejszy WOK. Podchodzę do pani i pokazuje a ona na to 4+ !! ;/ , za takie coś!! Mój kumpel narysował taki dworek związany z Bełchatowem i dostał 5, a w dodatku jego praca nie była estetyczna. Gdzie na tym świecie jest sprawiedliwość?!! Gdyby oba plakaty poszły na jakiś konkurs to co wygrałby mój plakat, bo przejrzysty, tamten nawet się nie umywa!!

Witam wszystkich. Czy ktoś z was robił kiedy kolwiek plakat za pomocą grafiki komputerowej? Ja dzięki szkole zacząłem i o to moje cudo:

http://img.photobucket.com/albums/v7...A-FormatA3.jpg

Jak wam się podoba?

KrEmAs KAc 08-11-2007 20:40

kliczk kliczk
czy to ma reklamować miasto czy co??
Ja robiłem tapety i plakat reklamujący sklep obuwniczy :D:D:D:D

Martka 08-11-2007 21:18

Ogólnie plakat ok, ale nie podobają mi się te fabryki w lewym górnym rogu ekranu. Są takie nieekologiczne...

Withord 08-11-2007 23:31

@up
To jest elektrownia... :P

Plakacik fajny.

Rater 09-11-2007 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marla666 (Post 1736105)
Ogólnie plakat ok, ale nie podobają mi się te fabryki w lewym górnym rogu ekranu. Są takie nieekologiczne...

No nieekologiczne, prawda ale ta elektrownia to jedna z wizytówek, tego miasta ;P

Kozunek 09-11-2007 15:16

@offtop
Też jestem z Bełka.
A ta nasza elektrownia wcale tak bardzo nie zanieczyszcza. Z tych dużych kominów to się para wodna tylko wydobywa. Jedynie te 2 cienkie zanieczyszczają ,a na nich i tak są założone od kilkunastu lat specjalne filtry zmniejszające zanieczyszczenie.
@top
Plakacik fajny

Nosferatu_Niedziel 09-11-2007 16:26

Plakacik fajny. Nawet bardzo :P Ale skromnością to od Ciebie nie zionie.... Z tym tekstem o konkursie to mnie dojebałeś...

Descartes 16-11-2007 15:16

Widocznie kolega bardziej się starał. ;] ocenę dostaje się też za chęci, a z twoim zachowaniem nie liczyłbym na 5.

Anders 16-11-2007 19:14

Szczerze mówiąc to plakat taki sobie. Jak dla mnie to za mało przejrzysty - napisy za bardzo zlewają się z resztą. Poza tym zdjęcie w tym "0" wyglądało by dużo lepiej jakby zajmowało cały obszar kształtu już nie wspominając o nienajlepszym położeniu.
Rada na przyszłość dla Ciebie - nie patrz na innych i miej wiekszy dystns do swoich prac, bo nie wszystko złoto co się świeci...

Wojtek.93 17-11-2007 09:14

a ja sie nie dziwie ze dala ci dobry!To bylo wykonane przy pomocy komputera a tamto narysowane!!tamten koles napracowal sie od podstaw a ty tylko musiales polaczyc zdjecia i zrobic napis (btw. tekts o autorze jest za duzy pisz rozmiarem 6)

Blacko 20-11-2007 04:53

Ehm...plakat? Może wygrałby w konkursie ale kiczu-i-kaszanki. Trzeba było zdecydować się na jeden z motywów które tam wepchnąłeś. Plakat to trzy słowa: POMYSŁ-KOMPOZYCJA-TYPOGRAFIA. Wszystkie trzy leżą, została tylko (tandetna) pocztówka...

Kajulec 23-11-2007 18:13

Thihi, syf. xD
Sorry, 5 minut z Photoshopem.

Vanhelsen 23-11-2007 22:16

Mnie się nie podoba, jest zbyt bardzo chaotyczny :S
Za dużo tego tutaj i brak jakiegoś konkretnego przesłania... no i ten podpis walnięty jak byk :s Czy widziałeś na jakiś plakatach reklamowych by autor walił taki podpis?... nie dotyczy to plakatów z "konkursów"...

Krol'Size 23-11-2007 23:41

Mi się podoba :) Nie przejmuje się że oceniła Cię za nisko... Myślę że masz talent :)

Hellraiser 24-11-2007 10:56

@Autor tematu.

Nie brałeś pod uwagę faktu, że jednak twój kumpel to może "mistrz patelni złota wara"?

@Topic

Nie przejmuj się plakat jest estetyczny jak będziesz robił takie to typiara da Ci uznanie, w formie lepszych ocen, ale jednak bierz pod uwagę 1 czynnik @up.

Missy A... 08-12-2007 14:32

zbyt oklepane hasło "....- twoim miastem" to brzmi zupełnie jak Kononowicz..:confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50.