![]() |
Nowi moderatorzy forum
Nasze forum rozrasta się coraz szybciej. Coraz więcej ludzi się rejestruje i pisze. W zwiążku z tym po raz kolejny ogłosiliśmy konkurs na moderatorów, który właśnie się zakończył.
Podań było bardzo dużo, ale co ważniejsze, wyjątkowo dużo było dobrych kandydatów. Wybraliśmy więc 5 osób, które serdecznie witamy w naszym gronie: aktus - moderator całego forum besn - moderator do działów grafika, zdjęcia i fake'i Hegemmon - moderator całego forum MayGyver - moderator całego forum vanessa - moderator całego forum Ponadto Barono Kaldrick zżekł się praw moderatorskich. Szkoda, bo był to dobry w tej roli. |
Gratz
Gratuluję. Miejmy nadzieję, że dzięki temu znikną wszystkie nuby z forum (autor wyparował...)
|
Coz, znowu sie nie dostalem :) Ale do 3 razy sztuka :P Gratuluje wszystkim nowym moderatorom (btw. z walrockiem bylismy pewni, ze hege i vann~ nimi zostana ;) ).
|
;( Nieudało mi się, ale co tam, sprubuje następnym razem.
Przyokazji gratuluje wszystkim nowym modkom nowej posady. Mam nadzieje, że dobrze wypełnią swoje obowiązki, i nikt niebędzie na nich narzekał (A jak ktoś będzie to bana mu :D) |
Moj pierwszy post jako moderatora
Chcialbym podziekowac wszystkim, dzieki ktorym zostalem moderatorem Dziekuje mamie, tacie, bratu, szanownemu gronu pedagogicznemu i wszystkim niewymienionym z imienia |
Nadeszla wiekopomna chwila!!! Po raz pierwszy w naszym gronie goscimy przedstawicielke plci pieknej (/me macha w strone vanessy).
Gratulacje dla nowych, nie zawiedzcie nas ;). Btw, na samym dole forum macie taki specjalny dzial 'Amin i jego Mondatorzy' - dostepny tylko dla Vipów:P. Obeznajcie sie tez z 'panelem moda', tylko nie banujcie wszystkich od razu:). |
Gratulacje!
Gratuluję , tym osobom które dziś zostały nowymi moderatorami forum ;] Życzę powodzenia w ykhym... "pracy" xD Niech moc będzie z wami ; ]
|
Huhu, Gratulacje ;)
Witamy w sali tortur...<szyderczy śmiech> jk~ Btw. Nawet nie wiedziałem, że taki "konkurs" po raz kolejny miał miejsce - gdzie to było napisane ? Być może ominąłem. |
Gratulacje!
Mam nadzieję że praca nowych modków będzie robotą lekką i przyjemną i ich trud pomoże wyrzucić z forum wszystkich oszustów, buntowników i rasistów. |
Oszustów, buntowników i rasistów to mogli wyrzucać starzy modkowie. Nowi są od złodzieji i pedofili.
@MatKus Omijanie pierwszych odpowiedzi do twoich tematów niedługo wejdzie ci w nawyk. |
Witamy w naszym gronie :>
|
Gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów, a w szczególności dla Hege, którego opowiadanie jest wspaniałe 8o (oby było jak najdłuższe).
Astarotch-Elysia-Druid-lvl21-mlvl32 :confused: |
Hmmm congratzz for all mods.
Miejmy nadzieje ze bedziecie dobrze moderowac forum Btw. Niektorzy nowi mogliby czasem wpasc na kanal irc Chyba jedyna osoba ktora dosc czesto wpada jest vanessa po prostu chce lepiej poznac nowych modow :> |
Gratulacje dla nowych moderatorów ^^
Wielkei GRATZZ :) Mam nadzieje, ze pokażecie klasę:P |
Wielkie Gratz (Ale ja szybki xD)Mam nadzieje ze to forum stanie sie jeszcze lepsze dzieki nim >.<
|
Gratuluje wybranym, sam czekam na nastepny konkurs...
|
AAAA KOGO WYSCIE WYBRALI:P
Zart of korz... Gratz wszystkim nowym modkom, powodzonka, czego-tam-chca... Ale czemu Hege, teraz bedzie mial jeszcze mniej czasu na opko!!!:( to przechodzi ludzkie pojecie... J/K, juz dobra, nie bijcie:P Powodzenia modkowie, zebyscie nie dostali depresji, szoku pomodkowego czy innej nerwicy 0_o :) |
gratz wszystkim nowym modom. MAM nadzieję, że poradzicie sobie w nowej roli :p
|
Ekhm...
Skoro sie czepiamy ortografii, to jej przestrzegajmy Matkus... ( zżekł się? chyba zrzekł...) :p |
(: Wielkie Gratulacje :) Chociaz szczerze mowiac nie zdziwilem sie ~ Spelnily sie moje mniemania czyli - 1. Wybranie Hegemmona 2. Wybranie Vannesy :) 3. Wybranie Maygyvera 4. Nie wybrane mnie :) Tych bylem pewien :) Reszty nie ~ Ale tym wie4ksze gratz dla nich wszystkich :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |