![]() |
Zobacz czy masz dobre skille !
Dziendobry (no ewentulanie dobry wieczor).
Jezeli chcesz sie dowiedziec czy twoja postac ma : Dobre skille,dobre skille na dany lvl lub gdzie ma expic z takimi skillami/lvl. Pisz tu ! Apeluje ! Nie rob tematow "Siemka" "Czy mam dobre skille" "Czy Poradze se na Cycu!?" Ja Osobiscie ci odpowiem ! Jezeli masz pytanie a sie wstydzisz to napisz do mnie prywatna wiadomosc z chcecia odopowiem na wasze rozne pytania zwiazane z owym tematem. Prosze tu pytac a nie zakladac topic obiecuje ze ja i paru innych uzytkownikow tego forum wezmie spam w swoje rece i rowniez beda odpowiadac na wasze pytania zwoiazane z tematem . |
Mam 64/64 na 24 lvlu. Ciągle trenuje. No więc czy wg. Ciebie są do dupy?
|
mam 51/32 na 20 lvl Paladyn :P myslisz ze sa do bani czy jeszcze gorzej :P
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187 dupa są już takie tematy ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moje są dobre:p
Imo dobre skille to takie, z jakich jesteś zadowolony, więc nie wiem po co ten temat :X |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
34lvl knight skille 78/80 są dobre??
i jeszcze jeden 8lvl knight skille 60/61 |
36 paladyn z 70 distem dobry?
na 40lvl pragnę wbić 75. ;> wystarczające? pisać na pw. ... I tylko na pw. |
60 knight skile 73/70 trenic dalej czy kupic pacc i expic?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ludzie Nie Pytajcie Sie Czy Macie Dobre Skille ! To ZaleŻy Od Was Czy Wam SiĘ Dobrze Expi I Czy Dobrze SiĘ Z Nimi Czujecie ...
|
Witam :]
Mam skille 666/666 na 666 lvlu :] Czy to dobrze? :baby: |
101/96
153lvl 7 m lvl wg mnie to zajebiste |
Zakladajac ten temat mialem zamiar poprostu wytepic tematy "jakie knight potrzebuje skille zeby stac sie "killerem" "
Lepiej takich jak wymienialem 10 czy moj 1 ?' @2up Juz sie zaczynaja glupie zarty wyjdz. @down Jak dla mnie idealne dla mnie tlyko no...wi gracze albo malo doswiadczeni skilluja do 55+ i nie ida jeszcze expic ty zaczeles w sam raz wiec sa dobre.(czyt. nie musisz skillowac) |
25 Paladyn
Skille: 62/43 Dobre?? :p |
Mam skille 52/52 na 18 lvl (Knight). Co mam robic isc expic i olac skille czy skillowac ? Jezeli skillowac to do jakich skilli ? A jezeli expic to na full def czy full atk ?
|
Cytuj:
@down 1 Skille masz idealne jak na ten lvl wiec olej skill i idz expic nastepnie olej p armor (tak armor) wez spearow ile masz capa i idz na 2 dwarf mine .(guards/slims) Pare uhow pare manasow i masz dobry exp+ automatyczny skill. Arrows na sprzedanie. |
Cześć!
Lvl: 13 Profesja: Paladyn Skile: 50/40 Mlvl: 4 EQ: Steel Helmet, P armor, P legs, Dwarven Shield, Spears, Bow + 2k arrows, Fur Boots, 2k w depo + śmieci Pytanie: Czy mam dobre skile? Iść expić czy skilować dalej? Pozdrawiam, Fito! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |