![]() |
Xerena Arefrius pk
|
aff.. pk to raczej nie było,
tylko szybki frag w którym 118 ms zabija 65rp .. to taki mały spoil, a teraz ocena: nie podoba mi się pvp, walenie sdkow non stop do niczego nie prowadzi .. to, że gościu padł na sd+ue to tylko dlatego, że miał dużo mniejszy lvl.. tak byś sobie nie poradził, loot też mógłby być lepszy :P pzdr. |
Zaled
No zabił mnie ostatnio i ma radocge chyba :D
Uhy chial wolalem stracic :glupek::crusader: |
18:53 Derman Lord [17]: volcanic rod kto ma ta ruzczke na spzredasz
18:53 Radd Damass [10]: fa jnie by bylo jak by mi ktos monka postawilk Elo :D |
grałem kiedyś na xerenie będąc w najlepszej polskiej gildi miałem do czynienia z podziałem tengu i wiem co to mieć na pieńku ze swe. nie dziwie sie temu graczowi, porostu nie da sie lubić swe na tym serwerze. nie miejcie do niego pretensji;p
|
@up
Popieram, tez tam gralem. Nie dajcie sie im!! Jebac swe! |
ja kiedyś z kilkoma kumplami tam gralem zrobilismy po około 30lvle i jakas gildia szwedów (z 50lvle) wojne nam wydala ;D
|
walony rasista!!
masz cos do swe? mam paru kumpli swe ktorzy sa naprawde spoko :) samo to ze go zabiles mi nie przeszkadza bo tez lubie PK'owac ale chodzi mi o nazwe pliku... co do filmu to koles strasznie zlamil... mogl ci bardzo latwo zwiac ale i tak Gz ;) najbardziej mi sie koncowka podobala jak te 2 hlvl'e cie gonily i nagle jeden z nick rzuca w ciebie fire fielda.. do tej poery nie moge pojac czemu to mial sluzyc, bo zabic to ciebie raczej nie mialo xD |
Cytuj:
|
double post:<
|
Cytuj:
|
swe nie są źli na większości serwerów, ale na xerenie to je*ani egoiści wywyższający się ponad inne narody (np. mitzum i hampish).
Untora to mój kumpel z klasy i troch wiem. (grający tam już troche czasu wiedzą o kogo chodzi). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |