![]() |
moja pierwsza grafika
Proszę byście nie byli surowi moje pierwza grafa ma przedstawiać crown sword
prosze o comenthttp://img45.exs.cx/img45/6503/Crownsword.jpg |
Hmmm, 2 małe uwagi:
|
ostrze jet wycieniowane ale kiepsko to widać...kolory są do siebie bardzo podobne a jeśli chodzi o 2 to o co ci biega dokładniej??
|
Z punktem drugim chodzi mu o to ze koniec ostrza jest bardzo sciety... Powinien byc dluzszy. Zreszta salbe cieniowanie. A i to jest za wielkie... Mnie sie nie podoba.
|
Niby zly nie jest ale wieje od niego tandetą... Kolory i ksztalty strasznie wiesniackie :\
|
@up: Kolory są idealne! Wrzuć taki miecz do Crown Seta to się przekonasz.
|
Cicho:p, mało kolorów, skombinuj sobie Irfan View i w nim zapisuj jako jpg, Wieszokowi prawdopodobnie chodziło o..(garde?)Ogólnie ładny.
Aha i zbyt schodkowe ostrze(to też moja zmora:S) |
miecz wyglada jak powiekszony 3x z filtrem blura, brak cienia
|
Megak.urwaobrzydliwe~
|
@Up
Wiedziełam kto go zgasi, wiesz Jacek w sumie moja tez pierwsza grafika była lepsza;)popracujemy nad tym swordem, wpadne w niedługim czasie:) |
no jasne moja pierwsza grafika a wy mnie tak zbesztaliście czuje się smu ;( tny
|
Cytuj:
|
Mnie ten miecz przypomina zmutowanego noża, jakiś taki kanciasty... I do tego wielgachny(pixel art to nie jest, popatrz sobie jakie wymiary ma broń)
Ciekawe jak by wyglądało jak bym próbował taki na faku dać postaci jakiejś:P wsadził bym jej do ręki, i pół ekranu by zajęło... Raczej taki "większy" giant sword... A co do nazwy serja crown to rzeczy: "Ładne, otrzymane przez czempionów tibi na turniejach, bardzo ozdobne" Ten miecz jest nijak ozdobny ... |
1) co mam zrobić byście wreszcie byli zadowolieni?? wykuć ten miecz i wam go w łby powbijać
2) jest powiększony by było widać co i jak ale jak chcecie zamieszczam tu zmniejszoną wersjię.. http://img45.exs.cx/img45/2759/Crownsword1.jpg |
Poco dajesz na różowym tle, skoro to nie sprite?
|
Lol strasznie rozmazany! Jak sie mozna z takim badziewiem n forum pokazac? Nie no idz popracuj nad tym albo umiesc w "koszu". Zrob cos lepszego ok? Spsules sobie reputacje =]
|
Dalej obrzydliwe.
|
Cytuj:
|
skoro wszyscy olali moją pracę ciepłym moczem to proszę jakiego.ś moda by wywalił ten temat!!!!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |