Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Odkryj nowe sekrety! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153708)

Rothes 09-11-2007 17:44

Odkryj nowe sekrety!

Na oficjalnej stronie gry pojawiła się kolejna już, piątkowa zapowiedź nadchodzącej aktualizacji. Oto jej treść:
Tegoroczna świąteczna aktualizacja staje się coraz bardziej tajemnicza. Poszukiwacze przygód gotowi na wyzwania powinni porozmawiać z mieszkańcami tibijskich miast, albowiem niektórzy z nich będą mieć dla nich całkiem nowe zadania do wykonania. Nie bądź nieśmiały tylko dlatego, że wciąż jesteś niedoświadczony - praca znajdzie się dla każdego. Jeśli zaś jesteś dość wyszkolony, możesz być nawet w stanie odnaleźć ukryte zadania.

Ponadto, spodziewa się, iż w czasie świątecznej aktualizacji przybędzie kupiec. Jako, że jest on nowy w świecie Tibii, będzie podróżował w celu poznania tutejszych miejsc i dostępnych tam towarów. Poszukuje on interesujących dóbr, tak więc może zechcieć kupić część twojego złomu, jeśli tylko uda Ci się pozyskać jego zaufanie.

Czy marzyłeś kiedyś o tym, aby zostać agentem jak James Bond i rozwiązywać sekretne misje? Niewątpliwie powinieneś więc dołączyć do Tibijskich Tajnych Służb. Jednakże wybierz mądrze oddział w którym chcesz pracować, gdyż decyzja ta jest nieodwracalna! Jesteś raczej zabawną i rozgarniętą osobą, która lubi płatać figle i żartować? W takim wypadku gildia głupców powita Cię z otwartymi ramionami i na pewno będą mieli dla Ciebie jakieś dowcipne zadania. Co więcej, krążą plotki, o tajemniczych, nomadzkich kryjówkach gdzieś na Daramańskiej pustyni.

Dodatkowo, poza nowymi zadaniami, dodaliśmy garść zabawnych sezonowych festiwali. Poza dobrze znanymi świętami takimi jak Nowy Rok albo Walentynki, będą tu również tak zaskakujące wydarzenia jak miesiąc kwiatów albo dni maskarady aby uczynić Twoje tibijskie życie bardziej atrakcyjnym.
Pamiętajcie - już za tydzień kolejna zapowiedź. Nie zapomnijcie nas odwiedzić! :)

Wigon'Saris 09-11-2007 17:50

Nononono zapowiada sie ciekawie ale wiecej pliz ;D

Priest 09-11-2007 17:53

Hyhy, zapowiada się ciekawie ... Z newsa można wywnioskować że starają się poprawić ekonomie ... ;d No i ciekawe co za festiwale i questy dodadzą. nic tylko czekać :p

Leirdek 09-11-2007 17:54

No no fajnie się zapowiada....Tylko niech dadzą też news o balansacji....

Trzeci:)

Don^Mokate 09-11-2007 17:54

ostatni akapit-czysta komercha. Z nowych questow to sie ciesze;]

Gostex 09-11-2007 17:55

ajajajaj znowu nic konkretnego :P

Duch Guardi 09-11-2007 17:56

Nareście !!! mam nadzieję że ten kupiec będzie skupował DSM'y i inne rzeczy

Wigon'Saris@
podnieca cię to że jesteś pierwszy ???

Rekin Master 09-11-2007 17:56

sux. zawiodłem się dzisiejszym teaserem

maniootek 09-11-2007 17:57

wreszcie coś z moja kochaną Darashią robią

Segalczuk 09-11-2007 17:57

o.0 nowy kupiec ;0 może wrescie pozbędę sie tego calego shitu w dp .

Saviour 09-11-2007 17:58

Yeh, im więcej questów tym lepiej, może dodadzą jakiś nowe misje do np. postmana? ;)

Pomocny Murzyn 09-11-2007 18:00

Bardzo ciekawy artykuł :)
Wreszcie poprawią coś z cenami, tylko ciekawe jakich itemów i po jakiej cenie będzie można sprzedawać u tego nowego "djina".
No i questy ! Ja ide do gildii dla głupców:D

Xantro 09-11-2007 18:04

Fajnie... Może dzięki tym festynom w tibii będzie choć trochę elementów rpg... Marzenia;p... Zresztą i tak nie gram więc nie wiem co to za różnica

max194 09-11-2007 18:04

Update

Kiedy Te Update??prosze O DokŁadnĄ DatĘ!!!

Gormo 09-11-2007 18:04

Zapowiada sie ciekawie! Akurat se wtedy pacca kupuje.

KaMiLSpAwW 09-11-2007 18:05

Jak dla mnie bezsensu i nic ciekawego jak na caly tydzien czekania..
Może w przyszlym bedzie lepiej , bo o tym juz byla wczesniej mowa ^.-

nairdan1994 09-11-2007 18:05

Mam nadzieję że dla FACC też coś zrobią.Powinni posiadaczom darmowego konta dodać choćby ze 2 nowe outfity.Ciekawie też by było jakby na rooka nowego potworka dali.

xPoniaTx 09-11-2007 18:06

Ciekawe ile z tego wszystkiego w tym update bedzie na FACC :D ale zapowiada sie super :D jesli te gildie beda tez na FACC to napewno ide do głupców :D:D:D

pzdr... :)

Areisen 09-11-2007 18:10

Niezbyt ciekawe ale screenek ladny :D

KrEmAs KAc 09-11-2007 18:11

ale kijowo :))))))))DDDDD)))))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33.