![]() |
Odkryj nowe sekrety!
Na oficjalnej stronie gry pojawiła się kolejna już, piątkowa zapowiedź nadchodzącej aktualizacji. Oto jej treść:
Tegoroczna świąteczna aktualizacja staje się coraz bardziej tajemnicza. Poszukiwacze przygód gotowi na wyzwania powinni porozmawiać z mieszkańcami tibijskich miast, albowiem niektórzy z nich będą mieć dla nich całkiem nowe zadania do wykonania. Nie bądź nieśmiały tylko dlatego, że wciąż jesteś niedoświadczony - praca znajdzie się dla każdego. Jeśli zaś jesteś dość wyszkolony, możesz być nawet w stanie odnaleźć ukryte zadania.Pamiętajcie - już za tydzień kolejna zapowiedź. Nie zapomnijcie nas odwiedzić! :) |
Nononono zapowiada sie ciekawie ale wiecej pliz ;D
|
Hyhy, zapowiada się ciekawie ... Z newsa można wywnioskować że starają się poprawić ekonomie ... ;d No i ciekawe co za festiwale i questy dodadzą. nic tylko czekać :p
|
No no fajnie się zapowiada....Tylko niech dadzą też news o balansacji....
Trzeci:) |
ostatni akapit-czysta komercha. Z nowych questow to sie ciesze;]
|
ajajajaj znowu nic konkretnego :P
|
Nareście !!! mam nadzieję że ten kupiec będzie skupował DSM'y i inne rzeczy
Wigon'Saris@ podnieca cię to że jesteś pierwszy ??? |
sux. zawiodłem się dzisiejszym teaserem
|
wreszcie coś z moja kochaną Darashią robią
|
o.0 nowy kupiec ;0 może wrescie pozbędę sie tego calego shitu w dp .
|
Yeh, im więcej questów tym lepiej, może dodadzą jakiś nowe misje do np. postmana? ;)
|
Bardzo ciekawy artykuł :)
Wreszcie poprawią coś z cenami, tylko ciekawe jakich itemów i po jakiej cenie będzie można sprzedawać u tego nowego "djina". No i questy ! Ja ide do gildii dla głupców:D |
Fajnie... Może dzięki tym festynom w tibii będzie choć trochę elementów rpg... Marzenia;p... Zresztą i tak nie gram więc nie wiem co to za różnica
|
Update
Kiedy Te Update??prosze O DokŁadnĄ DatĘ!!!
|
Zapowiada sie ciekawie! Akurat se wtedy pacca kupuje.
|
Jak dla mnie bezsensu i nic ciekawego jak na caly tydzien czekania..
Może w przyszlym bedzie lepiej , bo o tym juz byla wczesniej mowa ^.- |
Mam nadzieję że dla FACC też coś zrobią.Powinni posiadaczom darmowego konta dodać choćby ze 2 nowe outfity.Ciekawie też by było jakby na rooka nowego potworka dali.
|
Ciekawe ile z tego wszystkiego w tym update bedzie na FACC :D ale zapowiada sie super :D jesli te gildie beda tez na FACC to napewno ide do głupców :D:D:D
pzdr... :) |
Niezbyt ciekawe ale screenek ladny :D
|
ale kijowo :))))))))DDDDD)))))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |