![]() |
Wazne! szybko! prosze o odp!
Slkysze czasem jak ludzie prosza o tp (teleport) ! Jak to zrobic??
|
To nielegalne. Bug w grze, często wykorzystywany przez graczy
|
ale jak to sie robi??
|
Jednym ze sposobów jest:
Hi>Yes>Knight>Yes>Carlin>Yes Innych na tym forum nikt nie poda, bo jak było powiedziane, to jest nielegalne. |
Jest to bug w grze tak jak wspominali up
bug polega na tym ze: -stoisz np w depo kolo skrzynki -dajesz loga -jakis typek wchodzi na twoje miejsce - a nastepny koles staje za tym typek ktory jest kolo skrzynki - wtedy ty sie logujesz i jestes w swiatyni w miesjce w ktorym jestes zalogowany. Oczywiscie sposub jest nielegalny, napisalem go zebys przypadkiem nigdy niechaco tak nie zrobil ;) bo cie przeniesie :( Do modkow nie pisze tutaj zadnych nielegalnych zeczy tylko informuje nowych zeby nie wykorzystywali bugow, tzreba nowym powiedziec ze rzecz opsiana up jest nielegalna!! |
Cytuj:
|
@Up
Mimo wszystko podpada pod bug abusing ;) |
Cytuj:
"Teleporting is a game weakness and therefore against the rules." @down O tym nie wiedzialam... Jak to sie robi? |
Cytuj:
|
Blokowanie parcelami dachu juz nie jest mozliwe. Ten bug zostal usuniety w update chyba 7.8. Polegalo to na tym ze ktos stal na dachu na ktory mozna bylo wejsc czarem [SPELL]Levitate[/SPELL] albo parcelami(lub boxami). Ten ktos na dachu brzegi obstawial parcelami i w tym miejscu nie mozna bylo wejsc na gore. Oczywiscie to byl nielegalny bug.
|
Mi sie juz tak pare razy zdarzylo, calkiem przypadkiem...
Dopiero teraz wiem jak sie robi Mam pytanie czy jak to zrobisz przypadkiem, nie specjalnie to nie podpada pod tibia rules? |
Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:
"Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode." Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki [sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie odpowiedz zostala juz dawno dana ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |