![]() |
Od jakiego lvla mogę tam expić?
Od jakiego levela, i jakie skille musze mieć, aby móc spokojnie iść expić palkiem do Elf Fortres?
I gdzie najlepiej jest expić do tego czasu, mile widziana jakaś miejscówa blisko Venore. |
Sorcerer/Elf Fortress
Hiho.
Dołączę się do tematu. :) Moje pytanie brzmi: Od jakiego lvl moge expic magiem w miescie elfów. Mowie tylko o scoutach i elfach. Arcanisty są na razie poza zasięgiem. Czy z 20 lvl i wand of plague dam radę? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja wychodze z zapytaniem na jakim lvlu knightem moge tam expic mam 22 knighta skille 62/61 m lvl 4
A moze mugłbym już zacząc? prosze o dobre wypowiedzi Ps: Skille dobre czy dobic 65? |
Wiec udziele odpowiedzi sorc jak chce tam expic to tylko z gfb + woce. Palek 20 lvl+ skille 55+ ze spearami i uwazac na scouty wziasc z bp manasow a knightem chodzi o szybkosc na scoutach skille 60/60 lvl tak 30 a na normalnych elfach mozesz juz expic przy wejsciu na elf w prawo i tam sa tylko normalne elfy
|
Cytuj:
Cytuj:
|
knight na elf wymiata a jak juz chcesz isc tym sorkiem to wbij 33 lvl zeby miec te woi bo inaczej lipa ale ogolnie odradzam exp na elfach lepiej idz na jakis hunt gs czy cos innego elf odradzam ;):cup:i love tibia ;):cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |