![]() |
[Kyra] Silveris 175EK pada!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33623
Po raz któryś [CHAR]Silveris[/CHAR] pada. Kręci [CHAR]Frendzelka[/CHAR]. |
No niestety jak jest sie nobem takim jak on to i tak to sie konczy wiem tylko tyle ze on nie ma grania na kyrze:D
Taki juz jego los:D |
Pewnie dalej będzie padał, ale teraz w szeregach LN.
|
08:01 Waderiigon has left the party.
Rozbroiło mnie to hahaah W ogóle to żałośnie wglądało .. cala zgraja goni 1 knighta i nie mogą go trapnąć .. potem dopiero im sie udało ;] jak już nie miał gdzie uciekać bo sam popełnił błąd .. |
ta to bylo genialne xD ja tam do Silveris nic nie mam lubie go , i szkoda mi go troche ;/ pada za nic -.- no ale to jest kyra ;x |
Nie wiem czy wydaje mi się ,ale myślę , że
Silveris ma Najnowszego Ownera :P (Widać na filmie że umiał zachować się w danej sytuacji). A co do PolaczKÓW to z dnia na dzień robią sobie nowych wrogów i w tym jest problem ;) |
muahaha dobrze hujowi :Dkupil chara i kozak :< |
Świetnie się bronił, nie wiem jakim cudem został wypuszczony z akademii na Edron. No i dobrze wykombinował z tym up&downem. Brawo dla niego.
A sam film średni. Banda kretynów, która musiała się nieźle namęczyć zanim go zdjęli. |
Nie Silveris to ciale ten sam owner :) poprostu sie czegos nauczyl z ostatnich akcji ^^
Ta i polacy sami sobie robia nowych wrogow ;) |
Gdy odpalam movie pojawia sie Connection to the game world.... i film sie nie wlacza Wtf? ;s
|
Może jeszcze z 10 deadow i pozna podstawy pvp i angielskiego xD
|
mogl uciekac na anni bo chyba jeszcze nie robil :f
|
niby jakich wrogow silveris zawsze od kogos padal i nic do niczego nie wnosil
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |