![]() |
Najbardziej Wytrzymala postac w tibi
[CHAR]Dakura thalka[/CHAR] Oto czlowiek o stalowych nerwach nie lekka sie niczego pada odrabia pada i odrabia czasem sie dziwie jak on to robi to czasem jak 100 lvl zostaje hacked i rook nie ma tyle dedow co on Ale Co zrobic zycie w tibi jest czasem ciezkie ;]
Dakura Thalka -> obsidia Az ciezko sie przyznawac ze to moj kumpel z rl ma lat 16 |
Co nas to obchodzi? Kazdy moze tyle razy pasc... Ale i tak ladna death lista.
|
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno
|
hehe tylko ze ten koles ma stale bez kickow itp... on poprostu tak gra
niczym 3 latek |
Domeed
Ja pamietam takiego goscia z Aldory nick mial Doomed Ajacied czy jakos tak. Bardzo uwielbial kogos irytowac i wszystkich wyzywal. Wiec wyslali go na rook. Wyszedl z niego i znow tam wrocil ... i tak wkolko :) :cup: chociaz smiesznie bylo sobie popatrzec jak ucieka przez uliczki thais od gromady napalencow. :) :cup:
|
Lol zal^^co z tego ze tak pada,po prostu typ nie ma farta do tibi :p:D
|
Fajna lista dedów.
Btw. gość pnie się w górę... |
Calkiem fajna lista, na kazdym lvlu padl ze 10 razy... Ciekawe jak on to wytrzymuje bo jak padne i wyleci cos dobrego to mnie hajna bierze, a w tych wszystkich deadach na pewno mu cos wypadlo i to nie raz...
W ogole to jest porabanie smieszne, GRATZ dla autora 8o |
Według mnie nie udolna a nie wytrzymała :baby: przynajmniej raz na dzień padnie 8o
|
Cytuj:
wedlug mnie najbardziej wytrzymaly byl Knight'Poderoso. Mial 157 lvl zlapal haka i go rookneli a teraz ma 162 lvl. dla mnie on jest debesciak xD |
o qrwa 91 dedów w niecały miesiąc , ma chłop zdrowie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |