![]() |
Średni mlvl dla sorca
Jaki powinien być w przybliżeniu mlvl sorca na danym lvl?
Podajcie najwyżej do 40 lvl. Mam nadzieję, że nie było takiego tematu xD (jeżeli jednak proszę o link):p |
duzy mlvl + maly mlvl
--------------------- = sredni Mlvl 2 Ciesze sie ze pomoglem |
20lvl- 50 m lvl
25lvl -60 m lvl 30lvl- 75 m lvl 40lvl- 85 m lvl |
Aha, thnx. Wiem już jakim tropen iść xD
Ale mam jeszcze jedno pytanie: bo jestem sorkiem na 10 lvl i mam 4mlvl! Czy to wina mojego lenistwa, że taki niski, czy coś jest nie tak?! Cały czas używam czarów obojętnie jakich i bije z wand, od czasu do czasu kupuje po 5 mana fluid i przyspieszam to. Dziwi mnie to, że mam taki niski mlvl. To wina mojego lenistwa? Co powinienem zmienić? help... xd |
@up
ironia mam rozumiec? topic: mam 39 ed i myśle że 43 magic jest dobry;) |
@Ancient900
Ty jesteś chory... @topic Średni to treń taki jaki masz lvl czyli np 30 lvl 30 mlvl to jest średni |
Ale czy uda mi się nadrobić takie zaległości?
Teraz prawie już 5 mlvl wbiłem... Postaram się wbić ten 10 mlvl zanim mi 11 (lvl) stuknie x/ Ale może być trudno... |
Jak będziesz normalnie expił to nie da rady, ale nie przejmuj się tym. Jak bedziesz mógł robić jakieś opłacalne runki(hmm, albo cos innego wcześniej jak potrzebujesz), to postój pod dp i je rób-mlvl będziesz większy. A jeśli chcesz trenować mlvl bez expienia przed dp bez robienia run to ni rób tego!! tylko tracisz czas bo w tym samym czasie podczas expienia zdobyłbyś kase i exp, a mlvl rósłby tak samo. A jak robisz runy to całą manę na nie zurzywasz(Podczas expienia na różdżkę też).
|
Cytuj:
jaki temat, taka odpowiedź;) |
mam 39 lvl i 36mlvl i o dziwo nic mi nie przeszkadza
kwestia pomyślunku : o |
Nabij teraz 200 mlvl potem bendziesz miał spokuj :cup: :cup:
Jeśli ta odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje to pomyśl logicznie lub poszukaj moich postów na ten temat. |
Panowie zastanówcie sie co pieroli...e ml zależy tylko od tego czy będzie wam chciało sie go bić czy tez nie wiec o co wam chodzi po co innych sie pytać jak każdy ma inne zdanie na ten temat czasami żal mi ludzi którzy pytają sie innych o to co maja zrobić żeby być dobrym graczem więc sami decydujcie o waszych decyzjach a nie pytajcie innych bo to wasza postać i wasz ml a nie Innych lamerow
Cu Pozd. ------------------ Cytuj:
a ty wiesz czasami zdrowo pierdoln..j sie w główkę bo nie wiesz ile 3eba poświecić czasu na 85 ml nobie na pewno osiagnoles taki ml ze teraz mówisz jak tak to gz jak nie to patrz /\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
1lvl-90mlvl:D Cytuj:
hahhahahahahhahahahah,dzięki za poprawienie humoru. Na 10 lvl powinnieś mieć co najmniej 100 mlvl więc trenuj synek!:D Dobra na poważnie, to nie warto narazie trenować mlvla bo nic to ci nie da,no może trochę:)Gdy będziesz miał odpowiedni poziom to klep runy ile wlezie,ale pamiętaj o tych znienawidzonych soulach. |
SoulX(
Wiem, wiem:p Czyli jakby nie spojrzeć najbardziej opłaca mi się dobić taki lvl, zebym mógł robić runy;) |
Witam!
To mój pierwszy post na forum, więc równo znacznie z tym chciałem się przywitać... a więc siema wszystkim ^^ @Topic Ja osobiście mam 13 lvl i 16mlvl, tak więc wszystko jest możliwe, a jadę jedynie na ham'ach (ani razu nie kupiłem jeszcze mf). Postaraj się mieć zawsze mlvl trochę większy niż lvl, a wydaje mi się, że będzie w porządku, chociaż z co raz większym awansem poziomowym będzie to co raz trudniejsze. Pozdrawiam :) |
Kuwa idźcie sie leczyć, miałem swoim 30 sorcem 75 m lvl wiec japa -.-'
www.wikipedia.pl/ironia dla niekumatych KLOSE DIS TOPIK PLIKS, BO TO WYLENGARNIA NOBUW!1111 @ginard <pjona> mistrzu _/ @leirdek wiem chciałeś być zabawny jak ja ale nie pykło ;< Cytuj:
|
Ja mam 48 lvl i 49 m lvl zdaje mi sie ze jest on dobry ;p
|
@ actien ty chyba nie rozumiesz po co to forum istnieje zamiast pomagać to tylko się z ludzi śmiejesz -.-
@ topic ja na 46 mam 51 :cup: |
Cytuj:
Btw Ancient się z ludzi śmieje i słusznie. Zresztą, nie widziałem, by śmiał się z ludzi, którzy na to nie zasłużyli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |