![]() |
Sorc vs Paladin
Wpadłem na taki oto pomysł:p Żeby w praktyce wykazać, która z profesji jest silniejsza. Podzielimy to na etapy w którym każdy pojedyńczo będzie mógł podać ruch danej postaci (czyli czar, atak, uh, itp.)
TURA 1: Sorcerer (35 lvl, 43 mlvl) vs Paladin (50 lvl; 85/60) Dajmy, że eq mają podobne Paladin włącza PK i uderza w sorca, bloodhit... Dalszą część piszecie Wy. Zaczynamy od podania uderzenia palka a następnie tury sorca- czyli pojedynek profesji w tyrbie tekstowym. Proszę o jak największą realność;) |
re:
Sorcowi przybiega pomóc jakis 150+ ms puszcza 2ue rp pada.
Beznadziejny temat nikt nie bedzie wymyslać kto jest lepszy. Rp może być noob/dostac laga, freeza/paladyn może miec 80dist to taki sorcek to może sobie do depo uciec co najwyzej a jakby pall jeszcze mial exori con to wiesz ... dopisze jeszcze, że masz dobry dist tym pallem 18lvl 50dist ;) |
wiem, że niski, ale prawie zupełnie nie skilowałem, jakoś nie chciało mi się biegać po kamienie xD
Co do tematu xd Czyli mniej więcej równe postacie...:p |
Sorcer wali ue pall pada beznadzieja
zobaczcie moj temat ''Rodzinka na serverze Celesta'' może to was zainteresuje |
hehe
[quote=Sebekol;1739307]Sorcer wali ue pall pada beznadzieja
:( taa sorcerer z 35 lvlem wali z ue :) gratz :) gdyby tak bylo gralbym sorcem. A co do tematu to kazda z odpowiedzi bedzie inna... |
re:
up@
"Sorcowi przybiega pomóc jakis 150+ ms puszcza 2ue rp pada." |
150+ ms miał laga, palek zdążył zwiać, a przy okazji zawołał 150+ rp
|
przychodzi 290 ek i zabija wszystkich z exori gran
|
A pozniej pojawiają sie wojownicy Z i songo rozwala świat :baby: .
Żałosny temat... Jak bede chcieć poczytać opowiadania o tibi to sobie znajde w necie... "palek zadaje bloodhit..." sorc wali z sd, palek sie leczy i zadaje bloodhity, sorc sie leczy, i konczy sie na tym, ze pada ten komu brakło zasobów do wali -.- @Topic, pomyśl czasem troche... |
Cipsoft tp'a 6 orszy
i pada 290 ek ktory zabil wszystkich. ;o |
Wpada MDW i zabija wszystko z mas poxa!!!!111111!1!@!#@!#!
|
A więc ja zaczne bo widzę, że nademną pisali sami debile, mam nadzieje, że dostaną warny....
@Topic Sorcerer podchodzi do palla, atakuje go z różdżki za 35, i z exori vis za 40 |
Cytuj:
|
sorc sie budzi ;] bo wszystko okazalo sie zlym snem xD koniec nierobcie takich postow blagam
|
Cytuj:
|
sami jestescie zalosni -.-
topic wpada Grebol, wola Drazharma, Drazharm zabija tych co maja pk i zabija Grebola, bo Grebol jest noobem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |