![]() |
Dlaczego nie grać na guardii
Kolejny już filmik z cyklu expienie na non-pvp. Nie mówcie że sam sobie wybrałem ten server bo taka jest prawda i był to mój świadomy wybór. Czasem można grać normalnie dopóki nie trafi się na ludzi takich jak tu:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33704 Prawdopodobnie po upie przenosze sie na saphire, bo narazie granie sorcem nie ma sensu. |
omg, ale z ciebie poszkodowany, tak jest na każdym świecie NON-PVP , także na Neranie, wszędzie.
|
Ojeju, opisz problem i wyslij do Bravo Girl tam z pewnością coś wymyślą i poradzą. Ciekawe co zrobiłeś temu knightowi, że się tak wkurzył.
|
Na pvp trzeba mieć cojones/znajomości/CZAS
jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. Kto powie że jest inaczej znaczy że tibia to jegorzycie. |
23:54 Warlord Joker [112]: cu noobku]
zal... naprawde współczuje... |
Heh ciesz sie stary ze chociaż tyle expa łapiesz :D
Na Arcanii to na d lair nawet nie wejdziesz bo jest zajęta 24/7 a jak już wejdziesz to i tak padasz bo to prywatny resp DPFT :D P.S. Kurde chyba pierwszy raz w życiu zgodzę się z wypowiedzią Etorica 8o @Etoric Ukryty tekst:
|
Zal i po co nagrales otym filmik wiadomo ze na kazdym non pvp sa tacy ludzie + jeszcze sa tacy co ci lota zwaluja dlatego zawsze gram na pvp a ty pewnie sie boisz pekejów to sobie smigasz tam z takim eq co na pvp bys sie bal nosic Elo xd.
|
Warlord Joker na pvp nawet by sie bal odezwac pewnie, ze on huntuje d lair.... Zal mi takich ludzi co gdy nikt im nic nei moze zrobic to kozakuje wokolo....
|
No niestety są jakies plusy i minusy grania na no-pvp.Ja też czasami gram na Celescie i nieraz jest naprawde ciężko ;/
|
Zrobiłem ten film nie po to aby pokazać jaki jestem poszkodowany ani, że noobowstwo istnieje na non pvp, tylko po to, żeby pokazać, że grają tu ludzie na 100+, którzy na pvp nie mieliby 30 lvla.
Co do zrobienia mu czegoś, że za mną łaził, to było to bicie mojego draga, którego próbował mi ubić ;d Aha... Jeszcze jedno. Co do eq to w takim łaziłem na saphirze (pvp) i nie bałem się w tym chodzić. Mam je właśnie z wt z saphiry, więc twój argument Vedra jest bezpodstawny :) |
Czesc. Warlord Joker jest z mojego miasta. On tą postacią gra od 58 lvla, char jest z hackowania. To jest kompletna pizda, na pvp ciągle go kosiłem (nie wiedział, że to ja). Nie przejmować się nim!!!!!!!!! Pzdr
|
haha czego chłopcze sie spodziewałeś po non pvp..
GL |
co wy na niego tak naskakujecie.To on probowal expic ,a nie on byl tym noobem na 100+.Chłopak podszedl do tego na luzie,dał wam cama a wy na niego jedziecie..oj dziwni jestescie dziwni...
|
Ja znam warlorda i wiem jak bylo... noobie po co robisz ten filmik skoro to ty sie wjebales mu na respa??? Nie wiem chyba ci sie nudzi albo chcesz ponabijac posty wstawiajac takie gnioty....
|
Cytuj:
Cytuj:
Filmik: Ciężko mi opisać przeżycia, których doznałem oglądając filmik jak 100+ bije 50lvl'owi dragi. Jak masz słabą psyche to nie graj w tą gre, bo nic innego jak chamstwo Cię tu nie czeka! |
Z tym ze warlord joker zawsze tak robi, nie wazne komu ;] dziecko ma 12 lat i lubi dokuczac bo mu sie w zyciu nie powodzi. Przykre...
|
Temat powinien nazywać się "Dlaczego nie grać na non-pvp :baby:"
|
Może byś chciał jeszce arene tylko dla siebie? I tak co zrobili w tym updacie to porażka, chyba z 14 osób "hunci" na d lair.
|
Ogolnie wszystcy co zaczynaja to zaczynaja na non-pvp i wiekszosc tez tam kupuje postacie zeby nei bylo hunta (ale i tak bedzie padal wiec co za roznica prawda?). Warlord Joker jest tego przykladem. Mozna poznac nawet po glupkowatych hotkeyach z Ytrem, ktory sam swiety tez nie jest.... A dzieki temu update to d lair zamiast oblegane przez sorcow jest oblegane przez knightow i pallow. Teraz tam sorc nie wyrabia, a przed update nie wyrabial knight albo pall (jesli chodzi o waste i zwrot z loota).
Co do autora filmu, na twoim miejscu bym se dal spokuj, wiadomo ze i tak ten debil by tam siedzial i siedzial, a ty tylko bys czas tracil... |
wieem co czujesz też tam grałem ;/ katastrofa...
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |