![]() |
Troszke "inny" behe hunt.
Zazwyczaj bywa , ze na behemoty chodzą 2 palladyny oraz knight bloker .
Knight biega wokół , a palladyny strzelają. Koniec. Ale czy knight może w miare opłacalnie bić behemoty ? Może ! Gdyby działała mi wtedy TibiCam mielibyście filmik , a tak "tylko" screeny. 5Knightów+Behe = Masakra ;-) Siedziałem na behe ponad godzine , zrobiłem 60 k expa , straciłem 2.5 bp uh loot : 2x gs. To tyle z suchych danych. Zreszta zobaczcie sami : http://photobucket.com/albums/v210/K...8/Behe%20Hunt/ Mam nadzieje ze bedzie działać :S |
Super 8o gratz
lubie ogladac twoje screeny :p dawaj wiecej :D |
@up
Wkrótce.. |
<spoko>
Fajne ss'y ale wole twoje filmiki szkoda że Ci tibiacam nie działała chętnie bym sobie to zobaczył :)
|
Za****e fotki :D A tak pozatym powiedz komus innemy zeby krecil filmiki a ty je bedziesz w ich imieniu na forum zamieszczal :P
P.S. Codziennie Cie widze w AB :P ja tesh gram na Lunie |
Ponad 400 razy temat odwiedzany a tylko 4 komentarze :S
Przez ponad 30 min te fotki na serw wrzucałem :-) SKomentujcie co nieco :P |
Cytuj:
@topic.. 2 gsy na lunarze na 5 osob to i tak żadne pieniadze :/ |
Cytuj:
|
Fajny niecodziennie hunt":Ptylko 113fotek to przesada lekka:D
|
dobre!
wielka szkoda ze nie ma filmika. |
kiperr.. rozumiem, że waliliście z dwuręcznych broni, ale jak sie przeżucił to troche bolało co? :P No i gratz lootu :)
|
kipp zapomniales dodac palla bo aledwyn to palladynka
a niemam ci zazle wynagrodziles fotami :) aha i sporo fotek sie powtarza ;)) |
Boleć bolało , ale padał szybko :D
A przeżycia niecodzienne , leci na Ciebie czterech takich olbrzymów i nie wiesz co zrobic ;-) Ogólnie była niezlaaaa jatka. Edit @up Palek był ale sporadycznie walił w behe. Mozna powiedzieć ze byl obserwatorem. :P |
oki ;)) jakie masz skille itd ??
|
ZAje..... SS.. Duzo Ich Tylko sZkoda Ze sie POwtArzają :P LAe tak OT SPOX WIElkie SPoX :)
|
SSki LAdne ale D*py a raczej nadgarstka sie ruszyc neichce zeby IMG skopiowac i wkleic??:> ulatwilo by to nam zycie a tak obejzalem 2 ssy i mi sie znudzilo :P
|
gratz!
sski wspaniale, z wrazenia obejrzalem wszystkie, a jest co ogladac spora ilosc, wysoka jakos ; ] coz chciec wiecej ....
|
Fajne screeny :D Jak to zobaczylem to jedna mi sie mysl nasunela: Behemoty powinny byc pod ochrona przed takimi rzeznikami :p
|
Cytuj:
|
Kiperr 87 Elite Knight 7 mlvl 94/93 Lunara.
Od czegoś chyba ta sygnatura jest :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |