Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   25 pall i Dragon/Wyvern (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153985)

Metal'Hard'Rocker 11-11-2007 14:19

25 pall i Dragon/Wyvern

Cześć! Mam pytanie otóż czy dam radę expić na Dragach, a jeśli tak to gdzie? Zastanawiam się też czy dam radę na Wyvernach jakie mogę mieć waste? Eq: k.arm, p.armmy, p.legs, dragonka, butów nie nosze. Skille 60/45

mAges 11-11-2007 14:29

No raczej

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal'Hard'Rocker (Post 1740191)
Cześć! Mam pytanie otóż czy dam radę expić na Dragach, a jeśli tak to gdzie? Zastanawiam się też czy dam radę na Wyvernach jakie mogę mieć waste? Eq: k.arm, p.armmy, p.legs, dragonka, butów nie nosze. Skille 60/45

ja dalem rade na 20 wyvern ubic z 2 mf, zapoatrz sie z mf i dasz rade

Avallach 11-11-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal'Hard'Rocker (Post 1740191)

wyv 19 lvl (2-3 mf i dwarven ring)
Drag 20 lvl (mfy i e vita)

kicekk 11-11-2007 21:22

na tym lvl'u to kolega banshee soll'noł :)

Gogi 11-11-2007 23:26

Moim zdaniem jeżeli zaopatrzysz sie w spora ilosc mf możesz spokojnie expic na vywernach , a jezeli chodzi o dragi to raczej jedynie na pojedynczym spawnie.

RZal 12-11-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kicekk (Post 1741158)
na tym lvl'u to kolega banshee soll'noł :)

Ta? Ciekawe co to znaczy soll'nOŁ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal'Hard'Rocker

Odpowiedź jest prosta albo dasz (i przeżyjesz) albo nie (i zapychasz po loot). Nikt Ci nie odpowie bo jak ktoś ma fistaszka zamiast mózgu to i na 40 lvlu polegnie.

Beretton 12-11-2007 01:13

Wiesz co na tym lvlu to wogule odpusc sobie expienie na dragach. Co do loota to lepiej na nic ciekawego nie licz. Na faccu sa tylko dwa <omijam fibula 50+> miejsca w ktorych moglbys bic dragi o jakims normalnym respie - d lair venore. draconia~. 70% expienia na respie 1-3 dragi to czekanie. Wiecej expa wbijesz na orkach kolo thais.... Dragi polecam od tak 55+ kiedy to koszty rs zwracaja sie z samej kasy z draqow <mfow idzie kolo hmmm 5~ na 1.5 h <zalezy jeszcze od skila> co do wyvernow to nie moge ci dokladnie powiedziec bo nigdy nie expilem. Jedynie kilka razy wycianalem resp na edron<czekajac na ekipe na demce> , ale tam jest ich po kilka na raz i w sumie tez duzo czekania na resp. Inne miejsca na faccu raczej tez nie przekraczaja respu 3 +. Jesli tak bardzo chcesz isc na dragi to idz i padnij <drag ma cie na combo>.

ps. nie czepiac sie ortografii i troche chaotycznego zformulowania mysli bo juz prawie kimam na klawie

@down ma dawac vite za kazdym razem jak oberwie ? super waste ? ja na 30 lvl padlem na dragach <....wave -> vita -> 1 mf -> fb -> 2 mf -> combo-> kima

domin3x 12-11-2007 10:17

@up
Wave-180 max, fb - 110max(?), 290hp, a dostanie takiego kompa jest bardzo mało prawdopodobne, do tego 25pal ma więcej hp.

Metal'Hard'Rocker 12-11-2007 15:41

Niestety jeśli chce wsiąść dużo mf to nie wezme dużo RS i tak się kręci w kółko

Smerf.Secura 12-11-2007 16:10

OMG.Na respie w kazoo (3 wyvki) siedzialem 14 palkiem z 45 dist.
Co prawda dośc długo biłem jedna wyvke , ale stracilem tylko jednego manaska na godzine.
Więc nie pieprzcie ze na 20 lvlu ciezko jest na wyvkach.
Tzn.ciezko jest , ale nie na respie w kazoo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33.