![]() |
R.Y.L - Risk Your Life
Siemanko wszystkim chcialbym zapytac czy moze graliscie w ta gre R.Y.L - Risk Your Life(czyli Niebespieczenstwo Twojego Zycia(chyba:P)), jesli tak to napiszcie tu to sie spotkamy w grze.A jesli chodzi o tibie to ja chwilowo niegram bo przeszlem tymczasowo na Ryla :P To narazie wszystkim!
|
/me wszedł na ta stronkę, co j± podał jaki¶ ludzik posta temu ,wszedł w dział screenshoots i spadł z krzesła
:) Mmmmmmm......to może być fajne :) EDit : Czy mi sie wydaje, czy niektóre elementy tej gry s± po chinsku ? :confused: |
no fajnie, shoty mi sie podobaja, wymagania sprzetowe znosne... jeszcze jak mi tylko ktos powie, czy jest jakas latka, ktora zmienia napisy z krzaczkow na angielskie, to bede bardzo zadowolony ;)
|
hmm...
z tego co wiem to utworzyłem dawno temu posta o RYL w dziale RPG zajrzyjcie tam... |
O wlasnie o tym zapomnialem, to z tym chinskim jezykiem to cos glupiego, bo ja wgralem ta gre i mam po angielsku, wiec mozecie smialo sciagac.A tak z ciekawosci Up. na jakim servie grasz??
|
RYL ssie, za duze wymagania sprzetowe...
|
Ta gra sie szybko nudzi...Nie to co Guild Wars! +P
|
z tego co wiem to klient RYL-a jest dostępny w dwóch języchach- chiński(albo jakis inny krzyżykowy ;)) i angielski więc uważajcie jak± instalkę ¶ciagacie.
Dalsze dyskusje w TYM temacie o RYL, który istnieje troszkę dłużej od tego :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |