![]() |
Szybko Pomozcie!!!
Witam dzisiaj mam taki problem ze zrobilem sobie beggar outfit i pomyslalem OK pujde zrobie addon na brode w tym samym dniu dzisiaj czekam juz 10dni i dalej addona nie ma dlaczego? w kazdym poradniku pisze ze mam czekac 5dni :( a on do mnie pisze "13:52 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave. I'm gonna check the progress for you.";(
|
Szczerze to ten problem ma wielu ludzi... Po prostu po oddaniu ape fur i 20k trzeba jeszcze raz powiedziec 'addon'. W innym wypadku za 5 dni przychodzisz i po powiedzeniu tego dostajesz wiadomosc, ze Simon dopiero zaczyna prace nad mikstura. Najlepszym wyjsciem jest bycie postacia female, ktora czekac na addon nie musi. :P
Maslo maslane siema elo! |
Stary ty nie rozumisz ze ja czekam juz 10dni i caly czas pisze hi addon a koles go jeszcze nie ma .... a mam jeszcze jedno pytanie czy jakbym zmienil Płec teraz to bym mial odrazu addon czy bym addon itemki stracil??
|
Cytuj:
Jak poczekasz kilka dni dłużej to nic nie stanie, trzeba czekać 5-11(?) dni |
Cytuj:
PS. Jest 1 roznica. Na prem zarobil sam, a nie plakal u mamy az mu wykupila ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |