![]() |
Problem z banshe questem
Oczywiscie na poczatku wszyscy mnie skrytykuja, nie bede mial wam tego za zle, juz wiele osob pytalem o to i wszyscy odpowiadali jednoznacznie, otoz dawali mi mapke jak dojsc do wyspy krolow przez Ghost Land ale ja napisze jescze raz Niemoge isc ta mapka poniewaz zabilem monki i wydaje mi sie ze nie bede mogl przejsc przez drzwi z czerwona klamka poniewaz nie pogadalem z monnkiem o tym tylko po tym incydencie kolega pomogl mi zrobic tp i dlatego pisze i prosze czy jak pojde mapka ktora wszyscy mi daja, ale bez odpowiedzi na to pytanie to czy bede mogl otwozyc te drzwi z czerwona klamka, albo czy istnieje inny sposob, jak naprzyklad kolega dopchnie tego npc monkowego do drzwi na wyspie krolow tak blisko ze bede mogl zaplacic 10k i pogadac z monkiem o misji i przejsc przez owe drzwi, prosze o odpowiedz, najlepiej wyczerpujaca, z gory thx =)
|
hm.... czytałeś poradnik questy?
|
Co do tego Npc to nie mam pojecia ale tutaj masz inna droge na Isle Of Kings,
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100679 |
Up jak juz pisalem wyzej to mowilem ze dostac sie na wyspe moge ale na wyspie znajduje sie maly pokoj i drzwi z pecyficzna klamka jezeli tam jestem to to mi nic nieda wiec dzieki ze podalem lick jak sie tam dostac ale ja to juz wiem : P, ale nie o to mi w tym chodzilo bo co mi da jak bede na wyspie krolow w pokoiku 3-3smq a niemoge dostac sie do monka i zaplacic prosze na inna odpowiedz na moje pytanie.
|
@Up
Jak napiszesz jeszcze raz odpowiedź wyżej to ci odpowiemy, bo za cholera nie mogę skumać coć ty tam napisał. zero przecinków i kropek, uwierz mi, to bardzo utrudnia czytanie Cytuj:
|
ja też nie bardzo :o
|
ALe po co Ci gadać z tym NPC skoro Banshee Quest bez rozmowy z nim można zrobić? óó No ale tak dodatkowo powiem że jak wchodzisz z podziemi do tego małego pokoiku 3x3 stajesz na takiej specjalnej kratce NIE JESTEM pewien ale wydaje mi się że dzięki temu możesz drzwi otwierać bez rozmowy ;p
|
Wersja z ta plytka jest bardzo mozliwa, ale moga sie inne osoby wypowiedziec na ten temat poniewaz chce miec pewnosc ze jak tam dojde to bede mogl wejsc na wyspe, bo pojde i okaze sie ze niemoge przez przez drzwi i strace te 2bp uhow i inni shoterzy tez cos to bym byl zdenerwowany.
|
@Up
Buahhahahaha ty chodzisz do pierwszej klasy podstawówki?? bo jak coś piszesz to kompletnie nie wiadomo o co chodzi... |
Czy wie ktos to ci pisalem up czyli ze jak wejde na ta plytke w tym malym pokoiku 3smq-3smq to czy drzwi mi sie otwaza?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |