![]() |
Dragon-konkretna tatyka
jak wbije odpowiedni lvl razem z moim kumplem idziemy na draga ja bede bloczyl. mam 2 pytania
a) jakie skille i jaki lvl (planuje na 25 65/60) b)jak go bloczyć wiem ze po skosie ale czy co¶ dodatkowego P.S nigdzie nie moglem znaleĽć konkretów |
1. To wystarczy spokojnie do bloczenia
2. To wszystko |
poszukaj w filmotece -.-
|
25 lvl i skille 65/60 powinny wystarczyc, tylko nie zapomnij o uzywaniu runy UH:p
|
Aff podniecacie się tym dragiem jakby nie wiadomo co to było :s (z drugiej strony jak zabiłem pierwszego to też sie jarałem ;d)
Stoisz na ukos i tak żeby drag nie był skierowany w shootera bo jak pójdzie f wave to shooter ucierpi. uhaj się na ~400-450 hp |
Cytuj:
|
ja sie podł±cze pod pytanko czy skille 67/65 starcza na draga?? i po ile bede mu wjeżdżał z Wyvern Fanga mam 23 lvl
|
Zabijasz i nie dajesz sie zabic.
|
Cytuj:
Otóz to. <zamałoznaków?> |
Cytuj:
|
na skos od paszczy i to chyba wszytsko na zbloczenie te skile starcza
|
skile gOOd
stoisz po skosie i to jest najlepszy sposob zeby nie stracic za duzo hp ;p a jesli dobry shooter to szybko ubije draga,i gitara... p.s gdzies tam widzialem post z f wave, faktycznie na to shooter powinien trochu uwazac :P ja na moim palku (25lvl skile 70) zapomnialm walnac utamki i na combo spadlem xD) pozdro |
Drag to takie słabe có¶, wystarczy że będzie skill w shield 60+ i full def, jaki¶ k set i max z łapy za 50-80 jak się wkurzy:p jeżeli będziesz unikał fali i uh na 250/300 hp to git(sam czasami czekam do 200 hp, ale trochę to niebezpieczne).
|
Tak jak inni juz powiedzieli musisz stać po skocie i używac magicznej runy UH :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |