Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   ~Retired4ever~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154373)

Krizz 14-11-2007 22:52

~Retired4ever~

- czyścimy.

Nadrill 14-11-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krizz (Post 713241)
NIe jest zle... :p
7/10

2nd wypowiedź w moim pierwszym fake'u... Geez, ale się wtedy podnieciłem.
Cmok cmok, papa. Niech pijane smoki będą z Tobą.

No i Tibia

<.< 14-11-2007 23:26

Hm, trochę humoru ma. Na razie dam 6/10 na zachętę.

Drakon 15-11-2007 00:06

To były czasy :P
Grupa maniaków, którzy co chwile dawali nowe fake'i zadnego nie kończąc, chociaż dzisiaj większość z nich uznana by była za shity, to wtedy ludzie to podziwiali.
A dzisiaj? Wszyscy sobie do gardeł skaczą...

Btw.
Podaj mi swój nr gg na PW, bo gdzieś zgubiłem xD

Kashek 15-11-2007 00:14

;<
Zostań, porysuj jeszcze..
Można było patrząc na fake'i twe powspominać Glavesa i Avagera, robiłeś równie dobre ;p
No więc czekamy na trzeci rozdział. Wracaj szybko ^^ Pokusa cie pokona.
Btw. Zajebiste fake'i xD
Kiedyś ludzie byli wyrozumiali..
Teraz? Pff, zrobisz coś w paincie i masz 0/10 ;p
Btw2. Nie martw się, na pewno umiesz jeszcze jeździć po ludziach. Ale spróbuj też po dziewczętach, fajniej jest xD

eerion 15-11-2007 00:52

Oj Kriss, lamko ty moja :D
Szkoda, że przestajesz fake robić, genialnie wspominam twoje "przygody dark Krissa" czy "Elite Thieves".
Można cię spokojnie było zaliczyć do elity fake'ostwa.
No, ale dobrze, że chociaż zostajesz na forum ;)
Jakbyś miał chwilę - odezwij się na gygy.
Powspominamy trochę dawne czasy <jak to brzmi ;)>

Turok-.- 15-11-2007 12:44

Wielcy odchodzą nuby przychodzą =|
Szkoda że tak kończysz miło by było zobaczyć nowy Fake :D
Nie jestem dobry w jakiś mowach no ale coś trzeba wykrztusić.
No i czuje że nic nie powiem
Dziesięć Na dziesięć za całokształt.
Obyś się z reaktywował.

Gargoin 15-11-2007 13:17

Mnie napewno nie znasz, bo jestem raczej nowym użytkownikiem, ale oglądalem twoje fake'i i raczej bedzie mi szkoda, że odchodzisz :( smutno mi koleś :(

Czekam na twoj powrot, na pewno porwrocisz ^^ Pozdro i 3m sie

Oerciak 15-11-2007 14:03

Szkoda,że odchodzisz.
Ale nie sądzisz,że robienie osobnego tematu jest trochę samolubne?(Ale jakiś fake jest i to się liczy.Śmieszne nawet)

I mimo,że mnie na tej liście brakuje(pewnie na to nie zasłużyłem,ale jakoś nie żałuje tego,że mnie nie ma :P)to jak mówiłem:szkoda,że odchodzisz.

I trzymaj się jakoś ;)

Krizz 15-11-2007 15:28

- czyścimy.

Lagon Night 15-11-2007 15:45

Krizz, jak możesz? Jak ktoś w tym temacie powiedział wielcy odchodzą a nooby przychodzą... Bez Ciebie to forum nie będzie takie same. Wszyscy wielcy użytkownicy jakich znam opuszczają to forum. Przynajmniej szczęście że zostaniesz. Jednak i tak bez wielkich krytyków to forum schodzi na psy. Co do fake'a to fajny, jednak mnie nie pocieszy wobec treści tematu. Będzie mi cię brakować.
Lagon

Sir Speed 15-11-2007 16:30

Nie ja się z tym nie zgadzam Nie!
To ty zawsze dawałeś mi nadzieje i ochotę do fake'ów.
Teraz przez to będzie na forum jeszcze gorzej i nudno.
Pamiętam twoje zamówienia które robiłem z przyjemnością.
Twoje prace, wzloty i upadki.
Naprawdę twoje miejsce nigdy nie będzie zajęte gdyż takie fake'i jak twoje są rzadkim i doskonałym gatunkiem.
Wierze, że powrócisz gdy fake'i będą w erze Filmów.
No to tyle...

Fake xD
Wyjebiste..

eerion 15-11-2007 17:59

Oho zaczyna się wielkie lizanie...

Cytuj:

Oerta@: Sry, że o tobie zapomniałem. Oczywiście, że Cię tam umieszczę. Po prostu tych nicków jest tyle, że trudno spamiętać wszystkich przez pare sekund.
Ja się tam znalazłem! Yay ^^

KalasantyX 15-11-2007 18:26

Ehe, a kto ty xD. Teraz wychodzi jak krótko udzielam się na tym forum. Pewnie retired byłeś już ponad rok temu więc po co ten temat? Btw. dobrze wybrałeś.
Cytuj:

rozdział I - 04.X.06r.
Hah, miech przed moim przybyciem. <nie patrzeć na moją datę rejestracji>

@podpis tego up
Cytuj:

Pamiętacie Crowala? A Dejvo? (jak na swoje czasy jego fake'i były boskie...) Oerte? Turoka? Poprzednie fake'i Avagera? Nadrill'a? Misze? Eerion'a?
Co za master to napisał? Dejvo i jego orki rządzą a reszta (szczególnie ten Eerion co wali jeden part SS na dwa miechy) to kto?

Co do tych tutaj, to 2 i 3 jest dobra.

Kloner 15-11-2007 18:35

Zapewne mnie znasz, choć jestem tu od dawna. Szkoda, że już nie będziesz robił fake'ów. Byłeś jednym z fake'owców, którzy tworzyli prawdziwe fake'i z świetnymi pomysłami. Twoje dzieła będą dla mnie pokazem dobrych fabuł i wykonań. Mam nadzieję, że pojawi się nowa generacja fake'owców potrafiących robić fake'i.

Nadrill 15-11-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 1746992)
Oho zaczyna się wielkie lizanie...

No.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lagon Night (Post 1746738)
Krizz, jak możesz? Jak ktoś w tym temacie powiedział wielcy odchodzą a nooby przychodzą... Bez Ciebie to forum nie będzie takie same. Wszyscy wielcy użytkownicy jakich znam opuszczają to forum. Przynajmniej szczęście że zostaniesz. Jednak i tak bez wielkich krytyków to forum schodzi na psy. Co do fake'a to fajny, jednak mnie nie pocieszy wobec treści tematu. Będzie mi cię brakować.
Lagon

Tak, tak...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashek666 (Post 1746299)
;<
Zostań, porysuj jeszcze..

Nie jest aktywny od ponad roku, a ten się obudził. Brawo yeti.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KalasantyX (Post 1747045)
Ehe, a kto ty xD. Teraz wychodzi jak krótko udzielam się na tym forum. Pewnie retired byłeś już ponad rok temu więc po co ten temat? Btw. dobrze wybrałeś.

Hah, miech przed moim przybyciem. <nie patrzeć na moją datę rejestracji>

@podpis tego up

Co za master to napisał? Dejvo i jego orki rządzą a reszta (szczególnie ten Eerion co wali jeden part SS na dwa miechy) to kto?

Co do tych tutaj, to 2 i 3 jest dobra.

No, przynajmniej jeden szczery.

.Matrik. 15-11-2007 19:43

Cya.

IMO na tym forum nie ma nikogo, kto powinien robić sobie jakieś super tematy i wielkie wydarzenia ze swojego odejścia... Jesteś jakąś ważną figurą RP, która wyjeżdża na stałe na jakieś zadupie w Afryce? Nie? To po co...

Krizz 15-11-2007 21:45

- czyścimy.

Drakon 16-11-2007 19:47

Hasta La Vista Fake!
Miło mi was poinformować, że dołączam się do Krissa, z tym że nie zaznaczam od razu że być może kiedyś wrócę, ale na pewno nie tak szybko jak ostatnio. Sądzę że tym razem to potrwa więcej niż 2 miesiące.

Btw. To może uczynimy tu temat do pożegnań? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05.