![]() |
~Retired4ever~
- czyścimy.
|
Cytuj:
Cmok cmok, papa. Niech pijane smoki będą z Tobą. No i Tibia |
Hm, trochę humoru ma. Na razie dam 6/10 na zachętę.
|
To były czasy :P
Grupa maniaków, którzy co chwile dawali nowe fake'i zadnego nie kończąc, chociaż dzisiaj większość z nich uznana by była za shity, to wtedy ludzie to podziwiali. A dzisiaj? Wszyscy sobie do gardeł skaczą... Btw. Podaj mi swój nr gg na PW, bo gdzieś zgubiłem xD |
;<
Zostań, porysuj jeszcze.. Można było patrząc na fake'i twe powspominać Glavesa i Avagera, robiłeś równie dobre ;p No więc czekamy na trzeci rozdział. Wracaj szybko ^^ Pokusa cie pokona. Btw. Zajebiste fake'i xD Kiedyś ludzie byli wyrozumiali.. Teraz? Pff, zrobisz coś w paincie i masz 0/10 ;p Btw2. Nie martw się, na pewno umiesz jeszcze jeździć po ludziach. Ale spróbuj też po dziewczętach, fajniej jest xD |
Oj Kriss, lamko ty moja :D
Szkoda, że przestajesz fake robić, genialnie wspominam twoje "przygody dark Krissa" czy "Elite Thieves". Można cię spokojnie było zaliczyć do elity fake'ostwa. No, ale dobrze, że chociaż zostajesz na forum ;) Jakbyś miał chwilę - odezwij się na gygy. Powspominamy trochę dawne czasy <jak to brzmi ;)> |
Wielcy odchodzą nuby przychodzą =|
Szkoda że tak kończysz miło by było zobaczyć nowy Fake :D Nie jestem dobry w jakiś mowach no ale coś trzeba wykrztusić. No i czuje że nic nie powiem Dziesięć Na dziesięć za całokształt. Obyś się z reaktywował. |
Mnie napewno nie znasz, bo jestem raczej nowym użytkownikiem, ale oglądalem twoje fake'i i raczej bedzie mi szkoda, że odchodzisz :( smutno mi koleś :(
Czekam na twoj powrot, na pewno porwrocisz ^^ Pozdro i 3m sie |
Szkoda,że odchodzisz.
Ale nie sądzisz,że robienie osobnego tematu jest trochę samolubne?(Ale jakiś fake jest i to się liczy.Śmieszne nawet) I mimo,że mnie na tej liście brakuje(pewnie na to nie zasłużyłem,ale jakoś nie żałuje tego,że mnie nie ma :P)to jak mówiłem:szkoda,że odchodzisz. I trzymaj się jakoś ;) |
- czyścimy.
|
Krizz, jak możesz? Jak ktoś w tym temacie powiedział wielcy odchodzą a nooby przychodzą... Bez Ciebie to forum nie będzie takie same. Wszyscy wielcy użytkownicy jakich znam opuszczają to forum. Przynajmniej szczęście że zostaniesz. Jednak i tak bez wielkich krytyków to forum schodzi na psy. Co do fake'a to fajny, jednak mnie nie pocieszy wobec treści tematu. Będzie mi cię brakować.
Lagon |
Nie ja się z tym nie zgadzam Nie!
To ty zawsze dawałeś mi nadzieje i ochotę do fake'ów. Teraz przez to będzie na forum jeszcze gorzej i nudno. Pamiętam twoje zamówienia które robiłem z przyjemnością. Twoje prace, wzloty i upadki. Naprawdę twoje miejsce nigdy nie będzie zajęte gdyż takie fake'i jak twoje są rzadkim i doskonałym gatunkiem. Wierze, że powrócisz gdy fake'i będą w erze Filmów. No to tyle... Fake xD Wyjebiste.. |
Oho zaczyna się wielkie lizanie...
Cytuj:
|
Ehe, a kto ty xD. Teraz wychodzi jak krótko udzielam się na tym forum. Pewnie retired byłeś już ponad rok temu więc po co ten temat? Btw. dobrze wybrałeś.
Cytuj:
@podpis tego up Cytuj:
Co do tych tutaj, to 2 i 3 jest dobra. |
Zapewne mnie znasz, choć jestem tu od dawna. Szkoda, że już nie będziesz robił fake'ów. Byłeś jednym z fake'owców, którzy tworzyli prawdziwe fake'i z świetnymi pomysłami. Twoje dzieła będą dla mnie pokazem dobrych fabuł i wykonań. Mam nadzieję, że pojawi się nowa generacja fake'owców potrafiących robić fake'i.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cya.
IMO na tym forum nie ma nikogo, kto powinien robić sobie jakieś super tematy i wielkie wydarzenia ze swojego odejścia... Jesteś jakąś ważną figurą RP, która wyjeżdża na stałe na jakieś zadupie w Afryce? Nie? To po co... |
- czyścimy.
|
Hasta La Vista Fake!
Miło mi was poinformować, że dołączam się do Krissa, z tym że nie zaznaczam od razu że być może kiedyś wrócę, ale na pewno nie tak szybko jak ostatnio. Sądzę że tym razem to potrwa więcej niż 2 miesiące. Btw. To może uczynimy tu temat do pożegnań? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |