![]() |
Mateusz Dragon Wielki Powraca.
|
MDW is back, MDW is back, MDW is back, Ah Ah Ah, orgazm, orgazm orgazm.
Jezusmaria, se facet przerwę w grze zrobił, i już awantura. |
No właśnie, to źle? Może zacząć kiedy chce i przestać kiedy chce :)
|
|
@up
OwNeD xDDDDDDDDDDDDDDDD <Leze pod krzeslem i ... dajcie mi 3 godziny na uspokojenie sie> xDDXDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
@Diegoverialanho
zajebiste :) hmm a myślałem, że achon ma 10 mlvl :) http://img254.imageshack.us/img254/8799/a10mlvljc2.jpg |
Oh, sorry, ale pocieklo mi z podniecenia, posta napisze pozniej................
|
Cytuj:
Co za glaby na tym Hunted siedzą hahahaha :D |
Cytuj:
[CHAR]Zuper Brag[/CHAR] ma 10mlvl ;D |
Jak sie otwiera przez to tibicamTV? bo ja proboje i nie moge moze cos zle robie-.- pomozcie ;/
wyskakuje mi cos incorect tibia version... |
O Kurwaaa !!!:OOOOO
Plz Mateush Mateush Plz Jaaaaaa Hardkorrrrrr |
Cytuj:
jutro na erigu pewnie będzie MDW -7.0mln w odbyt. |
Jest już też trzeci 10mlvl, jakiś 160lvl z tibia.de, jego nick to Kaninen Castor
http://img207.imageshack.us/img207/5...nimag10kp4.jpg |
Czemu nikt nie komentuje filmiku ktory jest ladny i ciekawy, tylko wszyscy zajmuja sie MDW
|
Film raczej powinien nazywać się Achon hunting Goroma Demons, bo MDW jedynie mu pomagał lecząc go.
8o DDoS 8o |
Filmik ładny :) a loocik też :D
jak na achona 75bp mf to profit :D |
O KURDE!!
MDW powraca! aaa zmieniam server na Harmonie! może da m,i fri tanz!!111one!!raz!11 [głupi temat] jak po tygodniu Mateuszowi znudzi się znów gra i przestanie grac to bd tematy "MDW na emeryturze!!!" ?? ;/ edit : jaki program trzeba do oglądania filmików z rozszerzeniem cam? |
OmG! OrGaZm! EmDuWe PoWrÓcIł!
Achon Elaw expił z MDW i sorcerer of the dark age. Podnieta? |
Kozaczcie dalej... Jasne, żeby temat miał xx stron...
|
Koleś dał normalny film z hunta jak każdy inny tego rodzaju, ale tu oczywiście jakieś debile muszą (zresztą nie wiadomo po co) pokazywać jacy to oni są mastah i jak to ich w ogóle nie obchodzi, wymieniony w temacie, MDW. "Co nas to obchodzi, że was nie obchodzi?"
Żaaaałosne Film jak każdy inny, tylko trochę więcej XPa ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |