![]() |
CarliN
Mam na 13 lvl sorca i jestem w carlin nowy, wcześniej w venore mieszkałem. no więc zaraz lvl 14, 15. Ale gdzie w carlin są ghule?? czy jakieś tam lepsze potworki. Narazie chodze tylko pod cmentarz obok carlin, tam są trolle :/ cos mówili że w ghost land są ale występują z innymi potwrokami? takimi jak fire devile czy coś takiego ... Powiedzicie mi gdzie będe mógł nabijać sobie te lvl w carlin, w AB podobna sytuacja ale tam jest też zamek ( full resp i gfb, ale nie opłaca się:/ ) PLX PLX PLX help ME ! :P hehe
|
Biegaj to Ghostlandu i trzep wszystko co Ci pod run wpadnie:D Zapomnij o gfb. Bierzesz bp albo 2 hmm'ów i wymiatasz co popadnie:D poproś jakieś grcza, żeby pokazał Ci gdzie jest ghostland. Potem już nic prostrzego...
|
Hmmm mozesz jeszcze biegac do kopaln w kazz, niby daleko ale skoro biegasz do zamku w ab to czemu nie???
|
A ja ci poradze tak : Daj se spokój z silniejszymi potworkami na tym lvl'u - dopiero jak nabijesz 30 to zacznij myśleć o hunt'ach :/
|
poplyn na folde. tam jest sporo rotow i minoskow. spotkasz tez orki, kilka slimow, raty, bugi i inne takie badziewia. obowiazkowo lina i lopata. jezeli zobaczysz ze w okolicy jest sporo lawy to uciekaj. spotkasz fire elementara, a na takim levie to jest bezposredni teleport do swiatyni...
|
Ghoust land jest na lewo od carlin.
Tam na piewszych poziomach niema nic strasznego pare ghuli szkieletów poison spidery jesli wiesz gdzie to tam jest exp. |
Cytuj:
|
Albo wroc do venore i nabij se wyzszy lvl na rotkach. B)
|
Moim zdanie już masz dość wysoki lvl i powinieneś zabijać już silniejsze potwory :] więc polecam ci iść na bugi pod carlin :D
|
W ghostland jest taka jaskinia i tam na pierwszym poziomie są cave raty i szkielety a na niższych scorpiony i ghule.Żadnych devilów tam nie ma
|
w podziemiach ab są ghule, podobno dobrze sie expi - tylko uważaj, aby nie pomylić dziur i nie wleżć w podziemia elfiego fortu (aranisty, scouty, lord dragon)
i chodz na mino zamek (jednak fakt czasem duzo ludzi tam sie uzbiera) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |