Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   CarliN (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15439)

Hoxiu 29-10-2004 08:42

CarliN

Mam na 13 lvl sorca i jestem w carlin nowy, wcześniej w venore mieszkałem. no więc zaraz lvl 14, 15. Ale gdzie w carlin są ghule?? czy jakieś tam lepsze potworki. Narazie chodze tylko pod cmentarz obok carlin, tam są trolle :/ cos mówili że w ghost land są ale występują z innymi potwrokami? takimi jak fire devile czy coś takiego ... Powiedzicie mi gdzie będe mógł nabijać sobie te lvl w carlin, w AB podobna sytuacja ale tam jest też zamek ( full resp i gfb, ale nie opłaca się:/ ) PLX PLX PLX help ME ! :P hehe

Ganwille 29-10-2004 09:10

Biegaj to Ghostlandu i trzep wszystko co Ci pod run wpadnie:D Zapomnij o gfb. Bierzesz bp albo 2 hmm'ów i wymiatasz co popadnie:D poproś jakieś grcza, żeby pokazał Ci gdzie jest ghostland. Potem już nic prostrzego...

Rankor 29-10-2004 11:25

Hmmm mozesz jeszcze biegac do kopaln w kazz, niby daleko ale skoro biegasz do zamku w ab to czemu nie???

PacMan 29-10-2004 12:22

A ja ci poradze tak : Daj se spokój z silniejszymi potworkami na tym lvl'u - dopiero jak nabijesz 30 to zacznij myśleć o hunt'ach :/

aktus 29-10-2004 14:34

poplyn na folde. tam jest sporo rotow i minoskow. spotkasz tez orki, kilka slimow, raty, bugi i inne takie badziewia. obowiazkowo lina i lopata. jezeli zobaczysz ze w okolicy jest sporo lawy to uciekaj. spotkasz fire elementara, a na takim levie to jest bezposredni teleport do swiatyni...

Rupevef of Hiberna 29-10-2004 15:21

Ghoust land jest na lewo od carlin.
Tam na piewszych poziomach niema nic strasznego pare ghuli szkieletów poison spidery

jesli wiesz gdzie to tam jest exp.

Angel of Death 29-10-2004 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aktus
poplyn na folde. tam jest sporo rotow i minoskow. spotkasz tez orki, kilka slimow, raty, bugi i inne takie badziewia. obowiazkowo lina i lopata. jezeli zobaczysz ze w okolicy jest sporo lawy to uciekaj. spotkasz fire elementara, a na takim levie to jest bezposredni teleport do swiatyni...

Tylko że na Foldzie często są Pk wiec to też nie jest taki dobry pomysł .Na takim lvl to najlepiej na goustland albo połazić w podziemiach w okolicach Carlin. ;)

Eli 20-03-2005 16:46

Albo wroc do venore i nabij se wyzszy lvl na rotkach. B)

Ork Szaman 20-03-2005 18:57

Moim zdanie już masz dość wysoki lvl i powinieneś zabijać już silniejsze potwory :] więc polecam ci iść na bugi pod carlin :D

Loozak 26-03-2005 11:50

W ghostland jest taka jaskinia i tam na pierwszym poziomie są cave raty i szkielety a na niższych scorpiony i ghule.Żadnych devilów tam nie ma

Gohan 26-03-2005 20:49

w podziemiach ab są ghule, podobno dobrze sie expi - tylko uważaj, aby nie pomylić dziur i nie wleżć w podziemia elfiego fortu (aranisty, scouty, lord dragon)

i chodz na mino zamek (jednak fakt czasem duzo ludzi tam sie uzbiera)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56.