![]() |
Co z tym swiatem
CO sie z ta galana dzieje :D ostatni po wejsciu na ten swiat moja viplista all ofline o.O zdziwilem sie ..
Co z ta GAlana ? czy wszyscy po padali bo slyszalem ze na tym serwie zle rzeczy sie dzieja ;/ |
Najwyraźniej wszyscy z twojej vip listy znaleźli portal do RL life.
|
Nie mam pojecia po co robisz tak bezsensowne tematy.Wedlug ciebie mamy wiedziec co sie stalo z twoimi qmplami czy co???
|
konkretnie nei z kumplami ale cyz sa jakies prowadzone wojny teraz ? tego typu info ////..
bo poprzedni sie chyba skonczyl :P |
Jest jedna wielka wojna... Chyba jeszcze nie wiadomo kto ja wygra jest zalozony osobny temat o tej Wojnie... Tylko ze malo kto sie wypowiada w nim... ;)
|
Fakt, na tym serverze coś się niedobrego dzieje. Otóż grałem na nim to wiem ... Odrazu zostałem zrokkowany(nie miałem wrogów) Więc nie grajcie na Galanie, za przeproszeniem to GÓWNO:cygaro:
|
Cytuj:
|
po prostu miałeś pecha ze trafiles na PK i tyle ^^
A jezeli sadzisz ze Galana to gówno to powiedz dlaczego ?? Bo chyba nie dlatego ze jestes zrozpaczony po stracie jakiegos noob chara ^^ , a jezeli tak sie rozżalasz po deadzie to idz na No-pvp ,to bedzie dla Ciebie kozackie rozwiazanie... |
Zimpxa
Jan 21 2008, 22:54:34 CET Killed at Level 193 by Nort Bern
and by Taha Chin wie ktos dlaczego go zabili?? |
Nie, nie wiem też dlaczego wcześniej padł na rotwormie , i jakim cudem tenże rotworm przebił mu się przez pancerz :D Niewiarygodna historia ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |