![]() |
Ulubieni aktorzy, Ulubione aktorki.
Witam! Nie wiem czy ten temat jest, bądź był. Chciałbym abyście pisali swoje ulubione aktorki, bądź ulubionych aktorów:)
No to może ja zaczne: Aktorki: - Ashley Olsen & Mary - Kate Olsen, - Angelina Jolie, - Piper Perabo, Aktorzy: - Arnold Schwarzenegger, - Steven Seagal, - Sylvester Stallone, - Rowan Atkinson, I wiele innych! A wy? |
Rodzimy Cezary Pazura.
|
Cezary Pazura, Andrzej Grabowski, Jim Carrey, Will Smith, Jessica Alba(bo jest zajebiście ładna)Angelina Jolie
|
MPDG
muj post do gury! |
Aktorzy
- Tupac Shakur - Wesley Snipes - Sylvester Stalonne (Rocky)<3333 - Cezary Pazura - Bartosz Żukowski Aktorki - Angelina Jolie Nie mogę przypomnieć sobie więcej aktorek :p |
Aktorzy:
1. Clint Eastwood 2. Jack Nicholson 3. Anthony Hopkins 4. Jim Carrey 5. Robert de Niro 6. Anthony Hopkins 7. Gary Oldman 8. Steven Weber 9. Matthew Perry 10. Ben Stiller Aktorki: 1. Angelina Jolie 2. Sharon Stone 3. Jennifer Aniston 4. Jodie Foster 5. Diane Keaton 6. Angelina Jolie 7. Halle Berry 8. Natalie Portman 9. Shannon Elizabeth 10. Meryl Streep |
Angelina Jolie, Andrzej Grabowski, Smith.
|
- Bruce Willis
- Tom Hanks - George Clooney - Matt Damon - Jason Statham - Clint Eastwood - Sean Connery - Keanu Reevs - Samuel L. Jakcson -- - Halle Berry - Catherine Zeta Jones - Jennifer Aniston - Charlize Theron - Uma Thurman - Monica Bellucci |
Angelina Jolie, Sandra Bullock, Sharon Stone, Keira Knightley, Jodie Foster, Monica Belucci.
Dan Aykroyd, Jim Carrey, Anthony Hopkins, Jack Nicholson, John Belushi (Blues Brothers \m/), Sean Connery, Ron Perlman. |
Steven Seagal
Arnold Schwarzenegger Cezary Pazura Angelina Jolie Natalie Portman |
Michael J. Fox <- za to, że zagrał w moich trzech ulubionych filmach
Leslie Nielsen <- jego nikt nie pobije w kategorii "filmy komediowe", nikt. Angelina Julie <- jedyna aktorka, która lubię (za Tomb Raidera xD). |
Al Pacino
Robert DeNiro Jim Carrey Cezary Pazura Uma Thurman Nicole Kidman Merryl Streep Angelina Jolie Monica Bellucci Ogólnie więcej jest aktorów którzy mnie irytują na ekranach (Staolne, Gubernator, Segal...) |
|
*Jim Carrey
*Milla Jovovich ^_______________^ |
Al Pacino
Will Smith Tommy Lee Jones Clint Eastwood I Autor Sławnego Tekstu: "Say Yo Baby Yo Baby Yo!" Eddie Murphy |
http://images3.fotosik.pl/139/e1fb82b49b81aeaamed.jpg
"Cycu, a zasadził ci ktoś kiedy kopa ?" - Ferdynand Kiepski) Andrzej Grabowski B) Mój men. |
Ja tam nie odróżniam jednego od drugiego.
|
* Carrey, Pazura, Connery, Stallone, Cage
* Zeta-Johnes, Bullock, Portman |
Jerzy Sztur - mój nr. 1! (choćby za "Killera" :])
|
Facet
Andrzej Grabowski Jim Carrey Cezary Pazura Kobieta Angelina Julie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |