![]() |
Belgia - Polska = Kto i ile wygra !?
Dzisiaj na programie Tvp 2 o godzinie 20:30 rozpocznie sie historyczny dzień. Eleminacje Mistrzostw Europy - mecz: Belgia - Polska.
Obstawiam na Polaków 1:3 :] !!! |
No i Euro w kieszeni(ale mojej nie Belgi)Więc awansujemy
|
@UP:
Sie uśmiałem ha ha!! -.- Weź zmień ten avatar bo patrzeć nie mogę @Topic: 2-1 dla Polski |
Przegramy 3:2 i nie awansujemy do Euro. Daj boże :)
|
Won do tematu o sporcie!
|
Cytuj:
Ale stawiam, że nasi wygrają 2:0 i potem wszyscy dostaną orgazmu -.- PS. Od czego jest temat "Wydarzenia sportowe"? |
Mogę sie założyć że zaraz ten temat zniknie z komentarzem "To nie jest forum o piłce nożnej."
@topic Sądzę że wygramy 3:2. :P |
2:0 dla nas w 33 i 67 minucie bramki :D tak cos czuje :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taki historyczny dzień, że Polska jak wygra to poraz pierwszy zakwalifikuje sie do mistrzostw europy ! :cup: |
2:1 dla Polski
Fakt że to powinno być w innym dziale. p.s ale będzie spam w Tibi ;/ |
Cytuj:
|
Polska 0 : 2 Belgia
hrhrhrhr juz widze te chmary rozzloszczonych ludzi xD! rotfl ogolnie to zarcik bo Polska wygra ;) |
Będzie 2:2 , w ostatniej minucie polak będzie chciał wyrównać i już kibice szaleju a tu wyskakuje belg strzela i piłka leży w bramce i 3:2 dla Belgów i potem Stadion Śląski ulegnie dezinteracji a następnie rozwalą chorzów a potem Śląsk cały pójdzie z dymem xD
|
Polska wygra ważny mecz i mamy AWANS!
WTF Prawie Azerowie wygrali |
Cytuj:
@top: Polacy nie wytrzymają napięcia i przegrają 7:0. |
Walić to. Dwójka mi się zepsuła i nie mogę obejrzeć meczu -.- Idę zamiast tego pooglądać High Stakes Poker <foch>
|
Cytuj:
1:0 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
Damy radę, zwykle te liczby, które dla mnie są pechowe, innym przynoszą szczęście, czyli niech będzie 2:0 dla nas. : )
|
POLSKA na Mistrzostwach Europy!!!!!!!!!!!
YOUHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD::D:D GRATULUJE WAM !!! ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |