![]() |
Uh czy Ih?
Witam!
Mam 47 sorka i pytanko. Co lepiej nosić? Uhy czy Ihy? Oba mogę robić druidem, ale które robić lepiej? Nie na sprzedaż, tylko dla sorca. |
Najlepiej nie rob w ogole lecz sie exura gran lub w groznych sytuacjach vitka. Jezeli juz bardzo chcesz robic to ihy.
|
Wiesz ja się zazwyczaj leczę exurą gran ale jak jest taki przypadek, że np expie gdzies z utamo i mi sie skonczy mana,a leje mnie kilka potworow to nie zdaze uzyc mf a potem exury gran/vity....
|
Lepiej będzie zrobić na pół bp: 10 ih i 10 UH. Uh w naprawdę poważnych sytuacjach a ih kiedy leje cie np. 2 mino guardy.
|
Proponuje nie nosic duzo uh i ih wez 1 bp uh i 3 mf powinno starczyc
|
tak jak powiedział Flamon najlepiej robić pół na pół nigdy nie wiesz co się może stać
|
Kup sobie plecak MF, i bag UH, dużo Cię to nie będzie kosztować, a będziesz mieć 2x większe szanse na przeżycie w trudnych sytuacjach.
Noś dużo jedzenia, używaj MF w trudnych sytuacjach, a gdy twoje życie jest zagrożone - użyj UH. |
47 sorc nie wie co nosić? Dzieci allegro proszę o naciśnięcie "Delete Account".
|
ze 3 uhy i bag ihów. Reszta na spontan. Chyba że na guardach expisz z utamo, to inne buty. Z drugiej strony co za kretyn expi na guardach z utamo :D
|
No ta 40~ sorca jak trapną guardy to powodzenia w ihaniu sie ;). No i po co takie 23 msy sie wypowiadają w sprawach o których nie mają pojęcia ? ;).
|
Rotfl
Wystarczą ihy jak masz duży mlvl to ci prawie całe hp zregeneruje ale to od ciebie zalezy. Cya 8o |
Najlepiej miej przy sobie z bp uh-ow na wszelki przypadek. Bo ih-em leczysz sie mniej wiecej tyle co "exura gran".
|
Powiem tak , noś z bag uh-ów i kilka ih-ów .Sam bym nosił na tym lvl bp ih-ów ale dla bezpieczeństwa noś też uhy :p , chyba że ci żal kasy na uh'y to to już twój problem ....
|
ja wczoraj draga z 2 bpih solnalem ;d;d;d;d bo mam 1 mlvl i nie chce mi sie trenic
|
Cytuj:
|
@Up
Zauwazylem, ze wypowiedzi usera MPOman na kazdy temat sa zalosne i nigdy nic wnosza do dyskusji, radze wiec mu nie wypowiadac sie na kazdy nowy topic (nie jest to bynajmniej zadna osobista aluzja do jego szanownej osoby). |
Cytuj:
|
10 ihów i 10 uhów może jeszcze 10 mf :P i spokojnie :P
|
hmm może noś tak jak ja 1bp uh i 5bp mf ^^ zawsze ktores sie przyda :P bo dobre sa uh gdy sa pk a mf do expa ^^
|
Cytuj:
Ja noszę 8uh, nosiłem ihy, ale mi się skończyły, + 2-3 bp mf |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |