![]() |
Kogo wybrac po tym update ?
Może to już było albo moje pytanie jest glupie
ale sorki musze zapytac Kogo wybrac zeby grac po tym update ?? Prosze o opisanie mi w skrocie kazdej profki co bedize miala itd... Jakie hity, jaki waste, ile czasu poswiecic.... Bo na new servie planowalem zrobic palla ... ale jak zobacyzlem informalcje co dadza sorka i druta to zobilem sie glupi... i teraz nieiwme kto bedzie najlepszy i najlatwiej kim sie bedzi gralo ? Jak ktos bedzi miły porsze o szybko odp :) |
Podręcznikowy przykład dziecka update'u.
Graj tym, co lubisz. |
Min E Wybiesz I Mojom Sistre
|
no dobrze...
ale ja pytam kto ebdzie teraz najlepszy ? Kim sie ebdize gralo najlepije... najlatwiej ?? |
Cytuj:
|
Na poczatek proponuje wybrac slownik. Później zrobic 1 postac pograc 2 tygodnie i zobaczyc jak idzie. I tak kontynuowac z kolejnymi 3 ;] A jaki to nie pomoze to zostaje jeszcze 1 wybor.. Nozyczki i taki kabelek od modemu chlast ;]
|
Cytuj:
Btw, Hail Dzieci Update'u! : X |
Dżizys... za pół roku i tak się sytuacja odwróci o 180 stopni, więc po jaką cholerę kierować się tym, że po tym updacie ta czy tamta profesja będzie miała lepiej a inna gorzej?
|
Jesli chcesz isc na new serva (o ile zrobia...) biorac pod uwage to ze jestes noobkiem no to tak :
Knight- duzo skilowania, nie bedziesz mial przez pewien okres odpowiedniej broni. Mimo to nawet po upie nie bedzie az tak zle. Ostatecznie mozesz na mcku zrobic maga i skilic na ghoulu caly czas...czekajac na ,,poprawe". Pall - Znajac zycie zabraknie ci na speary i bedziesz mial problem... Wiec na poczatek nie polecam. Mag/Drut - z tymi bedzie w miare latwo bo nawet ze slabym eq dasz rade odrazu manewrowac na rotach z vortexem/snakerodem. Pewnie bedziesz lecial na faccu wiec na nowe fajne czary nie ma co liczyc. Jedynym + w takim wypadku beda lepsze mfy i nowe runki... |
Cytuj:
|
Co za czop:/
nienawidze wprost ludzi ktorzy zmieniaja profe co update:/ |
@Up:ja tez...
@Topic: Najlepszy bedzie druid walacy z ruszczki,z kolega ktory jest sorcem i wali z axa. |
up up racja ;P ale ja juz we wtoreq wracam na mojego druta mial 2 miechy retired bo pacc end ale niedlugo next pacc kuupuje:P
topic: Cytuj:
ale tak jak pan 1xup powiedzial druid i sorc bo skilowanie palkiem lub knightem to raczej nioe dla ciebie kotku xDD |
@ cytat up
gl jak 60k loota sie wynosi, widac ze grasz swoim pro mastej sojcejejem i jestes pjo i chcesz byc najlepszy ale sie nie uda :<< gl jak bezdie sie wastowac 50k xd takie waste to bedziesz mial swoim pjo mastej sojcejejem, i niewiesz jak grac pjo jyceszem bedzie wieksze waste a co do palkow to sie zgodze, moja opinia o palkach - najwieksze scierwo ktore trzeba tempic, nienawidze palkow...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D i teraz 90% ludzi bedzie mnie besztac "X(X( ty gópkó jehany pszes staryh ja sropilem palka nie s okasji ópa tylko jusz dafno hcialem mjeć tom profesjeX(X( a teraz palkowie dziela sie na 2 grupy: zostający przy palku bo malo ich zjebali i othoconcy ot palka po jusz dafno hcialem sropic sopie truida :>> w tibii są BRAZYLIJCZYCY, SZWEDZI POLACY, INNI, ABDEJTOFI PALKOFIE - tempic scierwo :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |