![]() |
Zrookowana bubble
Sprawdzałem ostatniop statystyki różnych graczy i zobaczcie, co zauważyłem...
http://members.lycos.co.uk/krystek15/fake.jpg |
Po pierwsze widziałeś prace mojego kolegi(Michael Danny Liberty)?
Po drugie; DAJCIE WRESZCIE KUR.WA SPOKUJ TEJ BUBBLE!!! |
Sądzę, że każdy może zacząć od czego chce. TO był mój pierwszy fake, a nastepne będą już dotyczyły gry. Nie musisz od razu jechać tak po kimś....
|
Spoko "fejk"!!!!
Bardzo lubię "fejki" i ssy z Bubble w roli "guwnej" :) Oby tak dalej. |
no patrz a ty jak bys mial taki lvl np. tera patrzyem to ma 197 jak bys mial taki lvl i by tak sie wszysacy z ciebie nabijali to bys sie napewno tez wkurzyl
|
Cytuj:
A fake jest naprawde fajny wiec nie wiem o co sie niekturzy czepija:P |
Cytuj:
Cytuj:
@down masz pojecie czym jest pytanie retoryczne? |
Cytuj:
Wiesz a moze jednak ktoś lubi takie SS i fake bo poprostu bubble jest dla niego idolem?? Wiec nie przesadzaj. :P |
Dobra, niech Wam będzie. Jak sie logne walne ss i coś sie przerobi, no nie? :D
|
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
JA JUZ PRZEZ WAS DOSTAŁEM NERWICY!!! Po co ****a coś takiego robisz? DRUGI TAKI TEMAT W CIĄGU 2 GODZIN!!! POMOCY!!!! |
Załóz jeden temat gdzię bedziesz wklejał swoje "fajkesy"
|
Bubble- Gracz jak każdy inny, tyle że z najwyższym poziomem, ja Cię besztam? Dzisiaj wewnętrznie postanowiłem, że koniec z "troszke lepiej można", "postaraj sie i gędzie super;)", od teraz OCENIAM SUBIEKTYWNIE, fake do DUPY, wkleiłeś cyferke jedną i już...
|
Cytuj:
Na pierwszy rzut oka widać, że masz problemy ze wzrokiem. Jedną cyferkę wkleić może każdy. Wytęż swój wzrok i postaraj się zauważyć inne nieprawidłowości. |
Z tą jedynką chodziło mi ogólnie, co z tego, zę rook jeszcze i cośtam, robota na 5 min...
|
Cytuj:
|
...
Wy tutaj sie wysmiewacie i przeklinacie autora tego fake'a. Nikt nie zauważył że jest tutaj błąd (tak mi się wydaje), bo jak sie jest na rooku to chyba nie mozna miec domku...
|
Huh? Możesz mi powiedzieć po chooj to wrzucałeś ??, ze zegarkiem w ręku zrobie co to samo w ~5 minut. (postać na rooku + Bubble = fake)
|
o tiaaa
Cytuj:
|
Ale tak wogóle to fake jest b. śmieszny! No może nie sam fake, a jego autor...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |