![]() |
214 ek hacked
|
LOOOOOL jakie itensy
|
ehh hacker sie obłowił...
trochę mi szkoda ownera(ów) Nohan'a. Życie:confused::confused::confused: |
itemsy jak itemsy, tylko ciekawe jak zostal "hacknięty" przez tego pseudo hackera....
|
I że ludzie dają sie tak nabrać... :/
Koleś się pewnie załamie :( Ciekawe jakiego programu używał haker ;s |
Hack Chyba Lepszy od hacka [CHAR]Herman Dark[/CHAR]
Hacker sie obłowiłłłłłłł :D |
Ktoś wie jak został hacknięty?
|
słyszałem że lubiał bottować ale nie jestem pewien czy to prawda :(
i podobno dlatego nie chciał blokować ghaz~ bo był po hacku :/ |
00:29 Estroz [194]: dont bot this night!
Jeszcze jakieś pytania jak go hackneli? I ciekawe czemu plik nazywa sie hijack. A tak w ogóle jak on wytrzymuje tych asslickerow. |
Powinien sie chlopak jakos zabezpieczyć , ale co zrobić .
Zycie okrutne jest troche tego stracil.. |
@Poul
Jesli chcecie sciaganc oryginalnego bota, to napiszcie na priv. Podam stronke twórców programu, bocik bez syfu :> Druga sprawa: Rafal sciagnij sobie program antywirusowy i firewalla (polecam kasperskyego (na allegro masz duzo ofert dobrych firm, licencje na rok wykup), firewall ( np sygate ) Charry Ciebie to tez sie tyczy. Sformatuj(cie) dysk(i), zainsataluj linuxa ewenutalnie windowsa 2000 (pamietasz jak Belandy mi kompa zrobil, do dzis nie mam problemow mimo uzytkowania wielu "zlych programow") Trzecia sprawa: (do charrego) nie wchodz na csa byle gdzie, duzo tam psow ktorzy rozprowadzja ip na <- i ->. (kup steama najlepiej :p) Czwarty aspekt: Pomyśl chwilkę czy nie byl to ktos z waszego otoczenia, a jest tam kilka osob zajmujacych sie hakowaniem. (nie chce nic o nikim zle mowic, wszystkie mozliwosci trzeba wziac pod uwage) Wasz kumpel, tak ciagle Was lubie mimo iz zdradziliscie :) bb cos to pm |
hmm poul hack na szczescie huja miales i huja straciles itemy warte raptem 2.5kk dla 200ek to chyba nie jest az tak wielka strata. Widze ze gdzies kase trzymasz na nobie bo watpie zebys 220k mial :P mam nadzieje ze sie bardziej zabezpieczysz i szybko odrobisz stracona kaske
|
Nieno co za pech:D:D
|
Cytuj:
Czlowieku to tylko gra a ty z jej powodu chcesz robic ze swojego kompa jakas fortece , żaden AV i FW nie zastapi zdrowego rozsadku. @Topic Ten kto go hacknal to nie jest hacker tylko lamer badz cracker jesli uzywal swojejo programu w co szczerze watpie po roznice tych pojec zapraszam na www.google.pl badz www.wikipedia.pl nazywania go hackerem to obraza dla wszystkich "uczciwych" hackerow. Tyle ode mnie. |
Się chłopak załamie... aż mi go szkoda ,czy to dlatego nie blokowal ostatniego ghaza?:o
|
Toc ten człowiek ma większy spam niż MDW o.0
15:28 Zyrol Thor [12]: dasz cos bo mnie wykiwali :D |
Można loot'a na PW?
To u niego było DemonboneNa biało, żeby nie było spoila loota. |
dobra a teraz niech sie przyzna jeden z ownerów :>
15:51 Asanovic [137]: michal ? |
Dziwny ten hack, wpierw jest last login o 7 rano, pozniej jak sie zaczal relogowac na last login bylo cos po polnocy. W dodatku jak mial jescze pelno itemow na wystawie (mpa i inne) on sie relognal 2 (?) razy i poszedl sprawdzac inne domki. Dziwne! ... [ale raczej prawdziwe]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |