Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ah ten potworek :D Ważne ze zyje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154876)

Ronaldinho15xxx 19-11-2007 02:20

Ah ten potworek :D Ważne ze zyje

Hej
Postanowiłem stworzyć post ten ponieważ sądze ze historie mogą przyciagnoć uwage,a mianowicie chodzi o nasze historie w których ledwo uszlismy z zyciem gdy bylismy na expie. Nie chodzi mi o PK tylko np. nasz pierwszy drag;D. A więc ja opowiem swoja

Ide sobie po ankrahmun a ze był swiat non-player a byłem przy bramie i musiałem dołozyc do pieca to nie wylogowywałem sie tylko szybko poszedłem dołozyc.wracam po 2 minutach patrze ....:o
Ile krwi ile ludzi, ile nomadów....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ratunku akurat wtedy był najazd na Ankrahmun szybko dobiegłem i zabiłem kilka nomadów ale niestety byłem na skillu i nie miałem Uh ani MF tylko tarcze słaba i bron wedke i robaki wiec nie mogłem sie uleczyc( tylko kilka exura)ale jakos dałem rade wybic kilka i uciec dalej najwazniejsze ze..... ,,Ah ten potworek :D Ważne ze zyje,,

Nie wiem czy sie wam spodoba post czy raczej krytycy B)z tego forum mnie styraja :)ale zobaczy sie pózniej.............

dawid000 19-11-2007 17:37

raz poszedlem zaniesc dla kumpla co huncil hydry mfy
poszedlem a oni wlasnie hydre lurowali ja bez utamki jebla ona cos (nie wiem co) i zostalo mi 5 hp -.-

Toren 19-11-2007 23:03

ja z kumplem na mounts sternum o tak:
ja byłem 20 lvl mag on 22 lvl knight i expilismy na cycach
on ma yellow i mówi zobacz co tam u góry ścieżką ja idę i :o
5 cyclopow ja zamiatam goniły mego kumpla przetrwał a jak zeszedł mnie blokneły cyce i jak właśnie tego blokującego ded to ja też ded

I 2 small ruby straciłem :(

Aneviv 19-11-2007 23:21

UP to smutne:p

Ja kiedyś na stone tomb na -2 za tp poszedłem dać psu jeść i po 5 minutach wracam i nic nie było.
Ostatnio jak były Mass Kicki wywaliło mnie na 5 min (miałem około 1k hp) loguje się i 3hp szybkie 2 uh'y i przeżyłem:cup:
Soluje 2 dl'e combo i zostaje coś około 30hp.

Więcej mi się nie chce pisać:/

Shavy 20-11-2007 00:24

Przed uptade, jak grałam jeszcze ed, expiłam na tar tombie -2, nagle komp się wyłączył, bo było zwarcie...
Wchodzę po jakiś 3 minutach i 2hp ;d

Coś z kina... Blokowałam koledze gs'y na poh'u i jak na złość kick... Loguje się i 13hp, a gs nadal trzymał się na "nogach" ^^

Więcej nie pamiętam ;d

bercik-knight 20-11-2007 09:15

:D ja mialem takom drake

kiedys se hodze po d lair obok venore 43lvl pallkiem i whodze w dziure a tam DL :D na poczatku sie przestraszylem i weszlem do gury ale muwie raz sie zyje shodze i go ubilem :D moje pierwsze solo 14mf poszlo:)

RastamanToxic 20-11-2007 10:42

@up
zainstaluj sobie polską mozille to Ci błędy będzie poprawiać... albo kopiuj do worda! bo jak patrze na twoją ortografie to mnie oczy pieką xP

@topic
łaziłem sobie po dark catedrze i czekałem aż zwolni się jaskinia ze slime... w pewnym momencie patrze na vip a knight (70lvl) który tam siedział nagle zrobił reloga... zexivowałem go i okazało sie, że jest bardzo daleko :D zchodze do jaskini kick. Próbowałem sie zalogować przez nastepne 2 minuty, ufff udało sie :D pełny resp slimów, podbijam do trupa na pałe loot dsm i 2 backpacki już chce brac, kick!! loguje sie po chwili red hp... nie miałem przy sobie uhów bo miałem niski lvl, już widze śmierć w oczach, nagle wszystkie slime po kolei padają... przyjaciel tego knighta przyszedł po jego ciało xP cóż loota nie było ale ważne że przeżyłem ;d

Manieczeq 20-11-2007 12:38

Ja moim 81 rp biegalem na gs island i wpadlem do dziury z 4 water elemantalami i jakimis quarami i znanim sie ropnolem zostalo mi 9hp:P dobrze ze te potworki nie staly pod samym wejsciem, bo bym na bank lezal:p

Raziel4ever 21-11-2007 07:40

Raz tak miałem że latam po Tombie i cisnę vampy + crypty, zjechały mnie do reda, jak dobrze pamiętam. Zaczynam spammowac sio, a tu lipa, nie śmiga. No to szybko jeb uh, okazało się że zmienilem nick na sio, jak pkowalem noob charem.

Iris_Lightbringer 21-11-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronaldinho15xxx (Post 1753856)
Hej
Postanowiłem stworzyć post ten ponieważ sądze ze historie mogą przyciagnoć uwage,a mianowicie chodzi o nasze historie w których ledwo uszlismy z zyciem gdy bylismy na expie. Nie chodzi mi o PK tylko np. nasz pierwszy drag;D. A więc ja opowiem swoja

Ide sobie po ankrahmun a ze był swiat non-player a byłem przy bramie i musiałem dołozyc do pieca to nie wylogowywałem sie tylko szybko poszedłem dołozyc.wracam po 2 minutach patrze ....:o
Ile krwi ile ludzi, ile nomadów....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ratunku akurat wtedy był najazd na Ankrahmun szybko dobiegłem i zabiłem kilka nomadów ale niestety byłem na skillu i nie miałem Uh ani MF tylko tarcze słaba i bron wedke i robaki wiec nie mogłem sie uleczyc( tylko kilka exura)ale jakos dałem rade wybic kilka i uciec dalej najwazniejsze ze..... ,,Ah ten potworek :D Ważne ze zyje,,

Nie wiem czy sie wam spodoba post czy raczej krytycy B)z tego forum mnie styraja :)ale zobaczy sie pózniej.............

ooo jaaa zabiles kilka nomadow, pr0.
jesli byl to swiat "non-player" to jaki to byl server? "only-n00b"? zal
zal zal....

Leo 21-11-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronaldinho15xxx (Post 1753856)

Zajebisty świat, podasz mi jego nazwę?

Żal pl, ewrybady dens nał.

Pulaski 21-11-2007 23:03

Taaa jasne... "był kick i miałem 3 hp" "uhnołem sie na 9 hp" jakoś każdy z was miał ekstra farta co? Kicka dostał potem logujesz sie po chwili i ciągle żyjesz. lol

@ topic Ja takich sytuacji nie pamiętam jeszcze mi sie nie zdarzyło bym miał 2 hp i żył nadal tuż obok jakiegoś monsterka.

evilKRIK 21-11-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pulaski (Post 1758306)
Taaa jasne... "był kick i miałem 3 hp" "uhnołem sie na 9 hp" jakoś każdy z was miał ekstra farta co? Kicka dostał potem logujesz sie po chwili i ciągle żyjesz. lol

@ topic Ja takich sytuacji nie pamiętam jeszcze mi sie nie zdarzyło bym miał 2 hp i żył nadal tuż obok jakiegoś monsterka.

To że Ty nie to nieszczęście w szczęściu, ja z 5x tkak miałem ze mniej niz 30hp zostawało, a ran miałem równo 3 i to scorpion by mnie dojechał:]

Raficzka 22-11-2007 17:25

Nie wiem wydaje mi się że o to ci chodzi ale ok napisze :)
Pomyślałem że na draga pójde swoim 22 knightem ze skillami 53/50
Ide mam tylko IHY wchodze na draga na zamku:o boje się troszeke ale co tam najwyżej padne, bardzo się skupiłem (a jak się skupię to bardoz przeżywam, ale nie aż w taki sposób że rzucam krzesłami xD) i bije nagle nie zdążyłem stanąć na ukos jeszcze przed nim a ten już COMBO walną 2 razy z ognia i z łapy szybko po iha patrze 7 hp xD więc się trzęse (bo jak mówiłem przeżywam xD) ale wale go leje go a on ma czerwone życie ucieka........ jesczze combo ale jednak go ubiłem :cup: :) od razu dragon shield więc się opłacało :D:D

Pavel321 22-11-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raficzka (Post 1759188)
Nie wiem wydaje mi się że o to ci chodzi ale ok napisze :)
Pomyślałem że na draga pójde swoim 22 knightem ze skillami 53/50
Ide mam tylko IHY wchodze na draga na zamku:o boje się troszeke ale co tam najwyżej padne, bardzo się skupiłem (a jak się skupię to bardoz przeżywam, ale nie aż w taki sposób że rzucam krzesłami xD) i bije nagle nie zdążyłem stanąć na ukos jeszcze przed nim a ten już COMBO walną 2 razy z ognia i z łapy szybko po iha patrze 7 hp xD więc się trzęse (bo jak mówiłem przeżywam xD) ale wale go leje go a on ma czerwone życie ucieka........ jesczze combo ale jednak go ubiłem :cup: :) od razu dragon shield więc się opłacało :D:D

Yhy ... a ja zlootowalem thunder hammera z rata na rooku i zostało mi tylko 1 hp ;/

A jeśli chodzi i chwile ze prawie padłem to nie ma takich ... bo zawsze padam xD

Quadres 22-11-2007 19:14

Affffff -.- Wiecie niektórzy mają takie coś jak "szczęście" i to że wy go nie macie nie upoważnia was do naśmiewania się z tych co mają...

No też się pochwalę sytuacją... Zrobiłem sobie rycka i po wejściu na mainland zacząłem skillować. Po pewnym czasie zauważyłem że z hand axe zadaje za dużo obrażenia a jedyną słabą bronią jest sicle(sierp) którego nie da się kupić w żadnym sklepie, a mało który gracz zbiera takie gówna. Poszedłem więc na amazon tower myśląc że może jakiś wyższy lvl ubije witcha a sierp zostawi. Niestety tak nie było... Postanowiłem zaryzykować i sam ją ubić (9lvl skille jakoś 40) Wbiegłem zacząłem ją bić udało mi się zostałem na red hp. Powiedzmy że byłoby ok gdyby nie to że się podpaliłem xD no i leci mi po 10 hp... zostało mi w końcu 10hp a many na exure nie starczyło. Już nastawiony że padnę czekam aż ostatni płomień mnie spali. No i w końcu odebrało mi te 10 hp ale nigdzie nie widzę "You are death". Patrze i co widzę? w ostatniej chwili mi życie odrosło xD. Zwiałem na tym 1 hp od razu z obozu poczekałem na manę i zacząłem kurację leczącą

Quadres 22-11-2007 19:41

Affffff -.- Wiecie niektórzy mają takie coś jak "szczęście" i to że wy go nie macie nie upoważnia was do naśmiewania się z tych co mają...

No też się pochwalę sytuacją... Zrobiłem sobie rycka i po wejściu na mainland zacząłem skillować. Po pewnym czasie zauważyłem że z hand axe zadaje za dużo obrażenia a jedyną słabą bronią jest sicle(sierp) którego nie da się kupić w żadnym sklepie, a mało który gracz zbiera takie gówna. Poszedłem więc na amazon tower myśląc że może jakiś wyższy lvl ubije witcha a sierp zostawi. Niestety tak nie było... Postanowiłem zaryzykować i sam ją ubić (9lvl skille jakoś 40) Wbiegłem zacząłem ją bić udało mi się zostałem na red hp. Powiedzmy że byłoby ok gdyby nie to że się podpaliłem xD no i leci mi po 10 hp... zostało mi w końcu 10hp a many na exure nie starczyło. Już nastawiony że padnę czekam aż ostatni płomień mnie spali. No i w końcu odebrało mi te 10 hp ale nigdzie nie widzę "You are death". Patrze i co widzę? w ostatniej chwili mi życie odrosło xD. Zwiałem na tym 1 hp od razu z obozu poczekałem na manę i zacząłem kurację leczącą

Danielmaster 22-11-2007 21:25

quary

Moim 119 msem biegalem sobie na gs island i przez zagapienie wpadlem do dziury z 2 gs i 4 water elementalami, chyba nie musze mowic jak sie to skonczylo :<

<.< 22-11-2007 21:38

Czekam na respawn beho przy kazz, idę nastawić herbatę, wracam, patrzę - jestem martwy.

Monsword 23-11-2007 09:35

@pulaski pewnie jestes magicznom profesjom skoro tak cie monstery tyrajom albo poprostu newbiem, on był najtem wienc prawdopodobne by se stał obok nomada z 2 hp i zdonżył uciec wkońcu wienkszośc ataków by blokował

@topic czensto miałem takie sytuacje np na wyvern,drag itp
ale powiem tylko o 2 -
Łaziłem z kolegom pod powierzchniom pustynie (tej z desertem) zgubiłem się, już znaleźliśmy wyjście ale okazało się że 4 fire devil se tam stojom wienc ja wybiegłem by biły mnie by mój kumpel przeszedł, ale ja miałem laga manafluidów no i dupa.

Kiedyś nudziłem się i w thais robiłem se mlvl ale w pewnej chwili no patrze ork se idzie ulicom i mnie bije, potem widze napis o atku orków na thais broniłem północnej bramy miasta razem z innymi w pewnej chwili już zakładałem warrior helmet który z czegoś lootłem ale... DED

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.