![]() |
Gdzie można expic Sorciem na 45 lvl ?
Witam.Moim pytaniem jest Gdzie można expic Sorciem na 45 lvlu ?.Slyszalem iz na dragach ale chcialbym sprubowac na czyms lepszym moze mi pomozecie ..?
|
Na dragach to raczej z pacem i vis, bo bez paca to tylko hmm/ds albo jedno i drugie, a to raczej slaby exp na takim lvlu.
Najlepiej na guardy, bo na facu sorcem nie poexpisz za bardzo... |
Na dragach to raczej z pacem i vis, bo bez paca to tylko hmm/ds albo jedno i drugie, a to raczej slaby exp na takim lvlu.
Najlepiej na guardy, bo na facu sorcem nie poexpisz za bardzo... |
Cytuj:
To tak 1 pytanie mlvl/lvl Ja bym polecał ghostland na dsach w cavie ze scorpami Utana vid hmmcy wand i jazda Guardy mozna poklepac ale w h*j pk :( jak masz pacc to Ancient ruine tomb z 1 vampem, bez wchodzenia na fe no to chyba na tyle ;) GL! |
No ja bym poleciłaa...Umm Dwarf guardy nawet mozesz isc na ofa Ale tam w sumie waste ;] Dragi z dsami to najlepszy sposob :/ Dl z kumplami...chyba najlepiej guardy
|
Moj Kumpel Doter Anu 46lvl Sorc Chodzi na Tomby za tp
spróboj moze wyrobisz B) |
Cytuj:
|
@up
tomby dla sorca? gdy mialem pacc to probowalem exp zjebany loot moze byc na pacc nargor a facc niewiem :P |
@up
LOOL -.- sorcem na toby daremnie?? chyba nie grales nigdy sorcem -.- jak idzesz na fajna tombe to bijesz same gule skelety ja gralam sorcem i fajneie mi sie expilo na tombach... zwracalo sie.. jak masz duzo czasu nei musisz nawet wastowac w mf ;] |
Agdzie mugłbym poexpić ladnie moim MS 41lvl 40Mlvl (najlepiej na terenach dla pacc) z gory thx za odpowiedź.
|
@up: cyclopolis , możesz też spróbować pirate ghosty na nargor , ale ostrożnie , no i raczej waste
|
Cytuj:
|
Pomóżcie
Mam 50lvl i 55mlvl Sorcem i niewiem na czym expic ? ThX za OdP. (FACC) :)
|
Sorc bez PACC, to gówno, a nie sorc. Nigdzie takim porządnie nie poexpisz, no chyba, że na Gurdach z WOI :P
|
Ja polecam dwarf guardy, jeśli jesteś FACC. Ja latałem od 35-50lvl na giardkach hmm+manasy, za manasy sie zwraca:P, ale hmm sam sobie robilem, a exp jest całkiem niezły. Jak jest pusto to wyciągniesz w tym cave 30-37k/h, zależy ile ludizków będzie;p
|
Ach ci archeolodzy...
@Mosaczek http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 Tu się zadaje takie pytania :) Pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |