![]() |
Sashra na Demkach
|
Ja tam bardzo lubię filmy jego autorstwa :) Chociaż gra na tym lvlu to już taka z deka otsowa jest xD
|
Mi tam podobają się filmiki Sashry tak jak i ten ;)
|
w końcu jesteśmy jego fanami :D
|
jest waste jest zabawa :D
|
~!!~
Ja tez bardzo lubie jego filmy....a eq to ma kozackie........:p
|
Sashra robi najlepsze filmy juz od dawna, na 180 ladne mial z vamp hell np.
Dla mnie jest to jeden z najlepszych hlvl a o to powody czemu: - kreci filmy (bo wiekszosc tylko exp) - lubi waste - kreci filmy wszedzie gdzie sie da - nie expi ciagle tylko się bawi - robi ciekawe wypady solo na bossy np. yakhal czy jak się to pisze :) - ma ładne skille i eq (nie rozumiem jak mozna miec knighta 200lvl bez skilli 100+ ...a sa tacy) - ma łanie urządzony domek (miłe dla oka) - filmiki nie są nudne (np Goblinswordera sa, szczególnie jak manasy i food zbiera) |
Cytuj:
@topic Filmik jak zwykle ładny :p I jak zwykle ze sporym szczęściem zakończony. ;-) |
ciekawei jak by bybble dala swoj filmik (nigdy nei widzialem nawet screena z jej statsami) ile takich noobow co ten pierwszy ktory nawet nigdy nie widzial sashry mowilo by ze nie moge patszec , napp zxl?, ru.zal.pl.bry.com
|
Sashra ma zajeb!$te filmiki ;) takie o których można sobie pomażyć żeby samemu takie kręcić ;) a granie taką postacią to sama przyjemność:D pozdr. (1szy post pod autorem tematu należy pewnie do durnego dzieeecka i kompletnie żałosnego ale cóż. _/ peace ?! _/ )
|
Cytuj:
|
Ladny filmik ;p
|
Spoko filmik.
To juz raczej Sashra osiągnął wszystko no oprócz lvla. Domek ładny dla oka(nie biorąc pod uwage nawet tych rare'ów) Exp spoko "bogatemu to co tam" ze bogaty ma zawsze szczescie xD |
Cytuj:
<10znakow> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |