Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Faworyt You Can Dance'a! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154923)

Carrota 19-11-2007 20:01

Faworyt You Can Dance'a!

Jestem ciekawa kto według was wygra program You Can Dance - Poprostu Tańcz na kanale TVN!:)
Mnie osobiście podoba się Roofi , jest przystojny i z podlasia: )

I proszę ,abyście nie komentowali tak ,aby komentować , np. Głupi temat!..itp.
Jeżeli wam się nie podoba to nawet nie piszcie!

Karl0ss 19-11-2007 20:07

Nie oglądam "You can dance", ale zaciekawiła mnie twoja wypowiedź.
Cytuj:

Mnie osobiście podoba się Roofi , jest przystojny i z podlasia: )
To w końcu to jest "You can dance" (chociaż, z tego co widziałem to nie wiem czy można to zaliczyć jako taniec) czy "Kto jest przystojny i z podlasia" ^^''?

Pozdrawiam

Carrota 19-11-2007 20:10

Chyba jest to oczywiste ,że również podoba mi się jego taniec!
Zresztą wszyscy oprócz Ani , tańczą pięknie!
Pozdro!~~

d(^^)b 19-11-2007 20:37

Diana wygra <33

Zaglada 19-11-2007 21:27

Jesli chodzi o moja opinie na temat tego programu to nie mozna podciagnac jej w zadnym stopniu do pozytywnej. Najzwyczajniej nie widzi mi sie sledzenie zycia gwiazd polskich seriali, rozpoznawania ich w tv czy, jak to inni potrafia - cytowanie ich slow z ostatniego odcinka. Oczywiscie, sa wielkie postacie polskiej sceny filmowej ale gdy uslyszalem nazwe programu "Gwiazdy tancza na lodzie" to parsknalem smiechem i pomyslalem sobie czy zostanie wymyslone cos jeszcze glupszego zwiazanego tymi postaciami.
Swoja droga, gdy raz mialem okazje zobaczyc na wlasne oczy program "Taniec z gwiazdami" to przerazilo mnie moje zacofanie, bo zadnej gwiazdy nie rozpoznalem oraz wszechobecna sztucznosc.

Moze taki maly offtop, ale nie moglem sie oprzec by nie wyrazic swojego zdania na ten temat ;-)

Str4t0s 19-11-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada (Post 1754868)
Jesli chodzi o moja opinie na temat tego programu to nie mozna podciagnac jej w zadnym stopniu do pozytywnej. Najzwyczajniej nie widzi mi sie sledzenie zycia gwiazd polskich seriali, rozpoznawania ich w tv czy, jak to inni potrafia - cytowanie ich slow z ostatniego odcinka. Oczywiscie, sa wielkie postacie polskiej sceny filmowej ale gdy uslyszalem nazwe programu "Gwiazdy tancza na lodzie" to parsknalem smiechem i pomyslalem sobie czy zostanie wymyslone cos jeszcze glupszego zwiazanego tymi postaciami.
Swoja droga, gdy raz mialem okazje zobaczyc na wlasne oczy program "Taniec z gwiazdami" to przerazilo mnie moje zacofanie, bo zadnej gwiazdy nie rozpoznalem oraz wszechobecna sztucznosc.

Moze taki maly offtop, ale nie moglem sie oprzec by nie wyrazic swojego zdania na ten temat ;-)

Tam nie tańczą gwiazdy. To taki jakby idol tyle że z tańczeniem.
Da się oglądać ale nic takiego specjalnego to nie jest.

Dark Sven 19-11-2007 22:19

Jedynie co mi się rzuciło w oczy podczas 10 minut oglądania to głupi sędzia, który próbuje być śmiesznym... Błaagam to trzeba umieć robić.

Wole "Na Wspólnej".

Marcin24 19-11-2007 22:32

www.sweetbrokacik.propl.eu takie tematy, to tam.

Carrota 20-11-2007 00:32

Faktycznie Gaua też był Okey..
Szczerze mówiąc napoczątku Mu kubicowałam :p

Zyziek 20-11-2007 00:48

Cały czas liczyłem na Piotra Galczyka jednak on już odpadł.

Teraz stawiam na Dianę.

Exodus 20-11-2007 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior (Post 1755386)
Jako anty-fan programu chciałby zaznaczyc, ze pisanie, że nie wiesz czym jest YCD nie sprawia ze wyglądasz fajniej, więc wsadź sobie w kieszeń taki spam.

Nigdy tego nie ogladalem , nie wiem na czym program polega , tylko tyle ze tancza... wiec chce sie dowiedziec .

Xydijo 20-11-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1755497)
Nigdy tego nie ogladalem , nie wiem na czym program polega , tylko tyle ze tancza... wiec chce sie dowiedziec .

Wikipedia
'' Niby * '' oficjalna strona -.^
* - jest ich 1000000+

Mam nadzieje ze pomoglem o.O

@Topic : Diana :D

Harpun 20-11-2007 10:47

Arcyprzechujały chlam, enta woda po tańcu z gwiazdami, druga sprawa, że wśród telewidzów istnieje zapotrzebowanie na puszczanie im takiego show, ale wnioski powinny nasunąć się same.
Temat wszak nie jest głupi, mamy wolność słowa.

Zyziek 20-11-2007 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1755680)
Kolejny program z gwiazdami, gwiazdkami i gwiazdeczkami. Czy ludzie nie umią wymyślić czegoś innego? ;<

To jest poprostu bezsensu i beznadzieja. Do tego, jeszcze te super śmieszne jury. Masakra... A Z tym tańczeniem na lodzie to już wogóle przesada. Jak można się tak poniżyć jak Doda?

I Co jeszcze wymyślą? Gwiazdy tańczą na rurze (pzdr.) , na stołach, na taboretach, na gównie, na innych gwiazdach, na barierkach CO JESZCZE? A może coś innego? Gwiazdy gwałcą na lodzie? Gwiazdy srają do kibla, Gwiazdy cośtam, gwiazdy cośtamcośtam...

Mam dość tego ;<

@ps

Turniej gwiazd w CSa.

Mylisz programy. Tu nie tańczą gwiazdy. Więc Twój koment jest całkowicie nie na temat.

Arfyd 20-11-2007 16:33

Jednak ludzie to oglądają. ;] I duża kasa z tego jest.

Peter of Refugia 20-11-2007 23:19

Bosak _/ = ]

Carrota 21-11-2007 19:28

Jak narazie Diana prowadzi ^^.
Ciekawe kto dziś odpadnie , stawiam na Anne :p

NervGal 21-11-2007 19:40

Ja od początku kibicuję Dianie. Ma jakiś taki urok i te jej solówki po porstu powalają. Gleba też jest dobry, a Anna tańczy bardzo fajnie, ale nie widzę w niej niczego wyjątkowego. A Roofiego nie lubię ;p

@Wszyscy haterzy:
Idźcie się pofrustrować na onet.pl , tam ludzie reprezentują mniej więcej Wasz poziom.
I uszanujcie to, że ktoś interesuje się czymś innym niż Wy. Ja nie wchodzę w działy o Tibii i nie piszę w tamtejszych tematach, że Tibia ssie.

spider-bialystok 21-11-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez soankibo (Post 1758068)
I nic dziwnego, bo grajac w tibie mozna sie uczyc informatyki (pisanie botow) A programy takie jak "you can dance" moga czlowieka tylko odmóżdżyć.

Przy ogladaniu takich programow mozna np. nauczyc sie troche tanczyc albo zainteresowac sie nauka tanca, a jest to o wiele przydatniejsze w zyciu niz pisanie botow do tibii ;]
BTW. Gaua pojawil sie dzis w szkole i ku mojemu zdziwieniu nie otoczyl go wianuszek fanek z pierwszych klas ;D

MetiuII 21-11-2007 22:59

To to jeszcze leci w TV ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.