![]() |
Exp Druidem (PACC)
Witam. Ja Chciałbym zapytać gdzie mogę poexpić Druidem z Pacc.
Mianowicie Dzisiaj Kupuje Pacc 20lvl Bedzie ED Odrazu. Chodzi mi o szybki exp nie koniecznie o sianko. Chodzi mi o miejsca najlepsze na 20lvl+ Gdzie expic na - 19-26 - 26-33 - 33-40 - 40 + Dzieki z gory ;) |
- 19-26 -Tarpit tomb poziom -1/roty liberty bay/roty darashia
- 26-33 -Tarpit tomb -2/ Hydry od 28 - 33-40 -Hydry! Hydry! Hydry! - 40 + -Hydry! Hydry! Hydry!/ TOmb-3 Pamietaj o wysokim mlvlu. Na 30 najlepiej miec ok. 38/40 |
27+ = piraty z 2 monkami
28+ = miejski tomb za tele (stawiasz 2 dsy i ihasz bo nie amsz jeszcze mas res) 27+ dworce cyclopolis możliwo¶ci jest dużo, musisz sam znaleĽć te miejscówki, na których będzie ci najlepiej się expiło. jednym odpowiadaj± larvy/scaraby, a inni nie mog± wytrzymać montonnego expa na nich. musisz sam zdecydować co wybrac |
niechce robic nowego tematu dlatego
witam mam 44lvl pall i pacc kupuje za tydizen juz bedzie na koncie
skile 76/64 i gdzie expic ?? 45-50 50-70 potem lece na dle ;] z gory dzieki za odp pozdro |
@Methissa
Moim zdaniem larwy, nastepnie skaraby i tomby @bercik-knight tobie radze niższe poziomy tombów, oraz w sumie, jakies drag hunty, może ancient scarabs hunt pozdrawiam |
Cytuj:
|
niechce robic nowego tematu dlatego
ed lvl 31 m lvl 30 eq b robe hat mad c legs boh demonka p ammy i volcanic rod/q rod
gdzie expic na pacc:)? dobze by bylo zebyscie powiedzieli tak do 50lvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |